USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Лижники Волині – другі в Україні

28 Лютого 2012 16:54
У Сумській області відбувся V-й чемпіонат України з лижного туризму серед юніорів. У змаганнях взяли участь 11 команд із різних областей та Києва. Збірна Волині посіла друге загальнокомандне місце.

Про це пише газета Волинь-нова.

Збірну Волині представляли вихованці обласного Центру туризму, спорту та екскурсій – Андрій Марчук, Олександр Романчук, Світлана Шаповаленко – з Луцького та Роман Новицький, Іван Гаць, Іванна Рудчук – з Рожищенського районів.

До програми чемпіонату входили змагання на двох дистанціях лижного маршруту і смуги перешкод. Ускладнили змагання погодні умови – температура повітря сягала 27 градусів морозу.

У перший день визначилась п'ятірка команд-лідерів: Волинська, Івано-Франківська, Рівненська, Сумська області та місто Київ. У такому порядку команди розподілили місця на дистанції лижного маршруту. У другий день перший стартовий номер, який дістався нашим землякам, вніс свої корективи у виступ команди – вона фінішувала з п'ятим результатом.

У загальному підсумку змагань волинські туристи-лижники посіли друге місце. В нагороду команда отримала грамоту Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, два кубки, золоті та срібні медалі. Команда з Івано-Франківська була найсильнішою.

Збірну Волині готували тренери обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін, Олександр Оришко, Борис Третевич і Микола Чабанчук. Попереду у наших туристів-лижників ще один старт – чемпіонат України серед дорослих, який відбудеться 1-5 березня в Івано-Франківській області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus