USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Магічний приплив «Один в каное» до Луцька. Фоторепортаж

3 Квітня 2019 08:00
У затишну, неймовірно чуттєву, по-домашньому теплу, щиру та трохи меланхолійну атмосферу, що мимоволі спонукає до роздумів, поринули лучани під час виступу гурту «Один в каное».

Концерт відбувся 2 квітня в розважальному центрі «Промінь».

Стартував гурт із напевно найвідомішої своєї композиції «Човен», основаної на поезії Івана Франка. Однак цього разу каноїсти презентували її в новій музичній обробці.
Солістка Ірина Швайдак, як і завжди, не була надто багатослівною, а після завершення кожної з пісень традиційно дякувала присутнім за оплески.

«Дякую усім, що прийшли на наш черговий виступ у Луцьку. Ми пограємо для вас трохи у вашому місті, а сьогодні також і в нашому місті, звичайно, якщо ви нам дозволите», – звернулася до публіки Ірина Швайдак.
Так, «Один в каное» зробив акцент на виконанні композицій, які увійдуть до майбутнього, другого, студійного альбому гурту, а також не забув і про свої найбільш хітові твори.

Так, музиканти представили «У мене немає дому», «Будь мені кимось», «Пісню про вовка», «Стіни», «Прекрасного оповідача», «Розсипаюся», «Веснянку», «Пам‘яті мало» – «пісню про те, що все, що з нами стається, добре чи погане, забувається».
«То була найвеселіша пісня в сьогоднішній програмі. Тому, якщо ви не встигли повеселилися, то вибачайте», – пожартувала солістка після виконання «Пісні про вовка». Своєю чергою, «Пообіцяй мені» Ірина Швайдак закликала співати всім разом.
Окрім того, зазвучали улюблені «Демони», «Мамма», «Пісня, з якої все почалося», «Небо» та інші.
Також каноїсти зіграли один твір білоруською мовою – «Пішы».

Виступ «Один в каное» замедитував публіку – присутні сповна насолоджувалися звучанням і вдумливо осягали всю глибину ліричних текстів кожної з пісень артистів.

«Останнім часом ми звикли закінчувати свій концерт особливою піснею – піснею-присвятою шістдесятникам, і сьогодні ми зробимо так само», – анонсувала Ірина останню композицію музичної програми «Ікони».
Присутні, однак, не відпустили гурт просто так, тож на біс залунали «Подобається, як ти ідеш» та «Маленький хлопчик».

Текст: Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото: Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus