USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.70 9.85

Магучіх стала першою в історії України чемпіонкою Європи зі стрибків

22 Серпня 2022 12:20
Українська атлетка Ярослава Магучіх з першої спроби підкорила висоту 1.95 м. Цього було достатньо, аби виграти «золото».

Другою стала Марія Вуковіч із Чорногорії, третя – сербка Ангеліна Топіч, передає Укрінформ.

Читати ще: Військова з Луцька здобула золото на «Іграх воїнів» у США

Медаль Магучіх стала історичною для України – це перше «золото» нашої держави на чемпіонатах Європи саме у жіночих стрибках у висоту.
«Золото» спортсменці приніс стрибок на 195 см, який вона взяла з першої спроби, тоді як її основна конкурентка Марія Вукич з Македонії взяла ту ж саму висоту з третьої спроби. Це стало визначальним у боротьбі за найвищу нагороду.

Інша українка Ірина Геращенко взяла таку ж висоту, як і володарка бронзової нагороди – 193 см, зумівши підкорити планку у третій спробі. Однак цей стрибок не приніс Ірині медалі, оскільки конкурентки взяли висоту з першої спроби. Відтак Геращенко – п’ята у підсумку.

Третя учасниця фіналу з України, Юлія Левченко, зупинилися на висоті 186 см, поділивши дев’яте місце з чотирма іншими стрибунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus