USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Макрон: без Росії Європа зникне. Санкції не в наших інтересах

28 Серпня 2019 23:24
Президент Франції Емманюель Макрон зробив відносини з Росією одним з головних акцентів у своїй щорічній промові перед французькими дипломатами, повідомляє «Ліга.net».

Французький лідер заявив, що «Європа зникне», якщо їй не вдасться переглянути стратегію відносин з РФ.

«Ми не можемо відновити Європу без відновлення зв’язку з Росією, інакше Росія стане ближче до інших держав», – сказав Макрон.

Президент Франції вважає, що введення санкцій проти РФ не входить в інтереси Європи.

«Деякі наші союзники завжди будуть підштовхувати нас до впровадження більш широких санкцій, але це не в наших інтересах. Нам потрібно побудувати архітектуру довіри в Європі», – заявив політик.

За його словами, відновлення близьких відносин з РФ важливо для Європи в геополітичному контексті. Він вважає, що в світі, де за гегемонію борються США, Китай і Росія, ЄС повинен зробити вибір: або стати меншим союзником однієї зі сторін, або «самостійно вступити в гру».

Раніше державний секретар США Майк Помпео в інтерв’ю американським телеканалам заяив, що США працюватимуть над поверненням Росії в G8.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп на саміті G7 у Біарріці посварився з лідерами інших країн групи, наполягаючи на тому, що Росія повинна повернутися до її складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Серпня 2019 00:05
!
хехъ Показати IP 29 Серпня 2019 05:03
Макрон решил щели ватой заделать
Зрада Показати IP 29 Серпня 2019 08:40
А ми їм стільки жаб хотіли подарувати!
ВВ Показати IP 29 Серпня 2019 14:19
Були б вони сусідами Путіна - по-іншому заспівав

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus