USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Макрон пропонував поступитися суверенітетом України, аби зберегти «обличчя Путіна», – Зеленський

13 Травня 2022 13:02
Президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю італійському телеканалу Rai 1 заявив, що президент Франції Еммануель Макрон нав’язував йому поступки на користь Росії, щоб допомогти Путіну «зберегти обличчя».

Про це пише Телеграм-канал «Україна сьогодні».

«Макрон хотів знайти результати у посередництві між нами. Він не знайшов. І не з нашого боку. Він не знайшов з боку РФ. А мені пропонував деякі речі, пов’язані зі поступками щодо нашого суверенітету для того, щоб зберегти обличчя Путіна. Мені здається , це не дуже коректно. Ми не готові зберігати щось комусь і втрачати за це свої території. Це не дуже справедливо. Це втрачений час», – сказав Володимир Зеленський.

Також в інтерв’ю Президент України розповів, що зараз на переговорах йдеться про відхід Росією на межі територій, зайнятих до 24 лютого.

Крім того, Зеленський наголосив, що готовий говорити з Путіним без посередників. «Тільки з ним, але без його посередників, і на умовах діалогу, а не ультиматумів».

«Етап, коли з Росією можна було вести діалог «з вином за столом», – у минулому. У цьому келиху не вино, а кров наших людей. Але має бути прагматичний діалог. Ми розуміємо, що після кожної війни приходить мир, і якщо є шанс закінчити війну діалогом, потрібно використати цей шанс», – додав Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
! Показати IP 13 Травня 2022 13:44
Нехай Макрон Лазурне побережжя йому віддасть. Я думаю це дозволить путлеру вийти з лицем. Ми за цілісність своєї держави кров'ю платимо, життям ,зруйнованими містами .
скептик Показати IP 13 Травня 2022 14:06
бажання макарона ублажати пуцькодрила - це його особисте
Гоцул Показати IP 13 Травня 2022 21:20
Таки заяви можуть х...во скінчитись ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus