USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Макрон вказав Путіну на його місце

31 Травня 2017 17:11
Президент РФ Володимир Путін напросився з візитом до новообраного президента Франції Еммануеля Макрона. Центральною темою переговорів лідерів Франції та Росії стала криза в Україні.

Так, молодий лідер республіки Макрон з французькою вишуканістю та елегантністю вказав і Путіну, і його придворним пропагандистам, їхнє місце, інформує ICTV.

Версальську прес-конференцію після переговорів президентів Франції та Росії описують як напружений бій, після якого Путін полетів додому роздратованим та розбитим. Однією з ключових тем на зустрічі Макрона та Путіна була Україна.

Якщо ж ситуація в Україні загострюватиметься – Макрон, як і інші лідери «Великої сімки», на нещодавньому саміті, пообіцяв Путіну неодмінне посилення санкцій проти Росії.

Однак віддавати вкрадений півострів та припиняти війну на Донбасі найближчим часом Путін не збирається, кажуть експерти. Під час спілкування з пресою у Версалі російський президент знову завів стару пісню про громадянську війну в Україні, а санкції назвав неефективними. У президента Франції такі заяви викликали саркастичну посмішку.

Як зазначив у коментарі InfoResist російський історик, опозиціонер Андрій Піонтковський, «Макрон просто опустив Путіна в лайно повністю», - пише replyua.net.

«На очах Путіна французький президент в особливо збоченій формі висловився про головного редактора телеканалу РТ Маргариту Симонян, той навіть нічого не наважився відповісти. Ну і щодо інших питань Макрон виступав дуже різко, Путін зовсім не був схожий на себе і зовні якимось жалюгідним, розсіяний був. Загалом, напросився в Париж і отримав по повній програмі, це дуже хороші новини. Ось тому треба працювати з Макроном і Меркель, просто категорично відкинути будь-які російсько-американські переговори. Зараз дуже виграшна позиція для України в цьому плані», - сказав він.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАКРОН ПЕРЕЙНЯВСЯ УКРАЇНСЬКИМ ПИТАННЯМ: СКЛИКАЄ НОРМАНДСЬКИЙ ФОРМАТ

Зустріч глав держав Норманського формату – України, Німеччини, Франції та Росії – відбудеться найближчим часом. Досі великою інтригою була тема можливого приєднання до переговорів США, адже днями у Білому домі заявили про перегляд позиції щодо врегулювання ситуації в Україні. Політолог Кирило Сазонов зазначає: слід очікувати, що США приєднаються до переговорів, але не в Нормандському форматі. І не тільки Штати.

Якщо Путін в Нормандському форматі – був один проти трьох, то тут додадуться ще й США та Великобританія. Лишається сподіватись, що російському президенту повільно, але болісно викручуватимуть руки, примушуючи повернути Україні Крим, припинити війну на Донбасі та віддати контроль над кордоном – тобто виконати Мінські угоди. Але Путін тягнутиме як мінімум до президентських виборів у Росії 2018го року.

Утім, чи дадуть Путіну взяти участь у цих виборах – ще питання. У Росії ходять обережні чутки, що олігархічним елітам Путін набрид і його не проти усунути. З іншого боку – зростають критичні настрої серед російського населення. Путін боїться, посилює репресивну машину всередині країни, і не може дати суспільству якусь зовнішньополітичну перемогу. Не досягнувши навіть її видимості, із французького Версалю, Путін поїхав ні з чим.

Іноземних глав держав у Версалі приймають вкрай рідко, адже резиденція президента Франції розташована у Єлисейському палаці.

Експерти кажуть: востаннє іноземного лідера у Версалі приймали 10 років тому, і це був Муаммар Каддафі – лівійський диктатор, політична кар’єра якого завершилась не дуже добре. Тепер у Версалі президент Макрон приймає Путіна. Хоча є великі сумніви, що російський президент зрозумів цей натяк…
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Боцман Показати IP 31 Травня 2017 17:21
Макрон лише констатував факт. Це карлікове недорозуміння, не дивлячись на мільярди доларів вбуханих в пропоганду, із "сабіратєля зємєль хрюських" перетворилось в звичайного, трохи недоумкуватого вискочку. Така собі китайська копія гітлера.
ІХ Показати IP 31 Травня 2017 17:25
Знаєте, трішки шкода робиться двійників ботоксного. Їм в тому всьому лайні плавати, а ботоксне чмо десь в мацковському бункері сидить ... А як місцеві удмурти та кадировці приймуть рішення придушити недорозвинутого валодьку, тоді що, і двійників в расход пустять ?!! Даколє, прасті ватні слуги кадировців за одного довбака стардать будуть, а ?
Бургамістр Показати IP 31 Травня 2017 17:28
Ну не везе рапоєдам, так не везе! Вбухали кучу бабла в Трампа, і 0% на вихлопі, його місцеві за яйця так тримають, що він на педерцію з їхніми скєпанутими баранами готовий покласти з прибором, а як буде треба той тамагавком може. І У ФРАНЦІЇ ОБЛОМ, ЛЄ ПЕН також обіс*ралась, ну що тут поробиш, суцільний обсір*с!!!
Анонім Показати IP 31 Травня 2017 17:38
Ви самі вірите, в те що пишите??? Скільки тобі заплатили за твою писанину??? Шо нюхаете? Напевно наслідки сахарного!!!
! до Анонім Показати IP 31 Травня 2017 18:33
Обтікай мовчки, рапоєд!
Анонім до Анонім Показати IP 1 Червня 2017 09:55
О !!!!!!! 30-ти срібняковий піддзявкувач виповз !!!!!! не бризкай слиною, дадуть тобі твої шефи з бєлокамєнной кісточку на палочці посмоктиати
Степан Показати IP 31 Травня 2017 17:45
Примітив. Намагання зробити вигляд гарной пики при поганой грі.
! до Степан Показати IP 31 Травня 2017 18:34
Взривами ватних пуканів задоволений ! Дивіться там жовчью і авном не подавіться ... Хоча чому, подавіться, хаха !
корінний лучанин до ! Показати IP 31 Травня 2017 21:39
До проктолога звернись.(українська народна мудрість:у кого що болить -той про те і мичить)клоун.
! до корінний лучанин Показати IP 1 Червня 2017 01:21
Рвануло так рвануло. Сказати в карєнного немає що, а серанути хоче. Обтікай мовчки путєносос!
Анонім до корінний лучанин Показати IP 1 Червня 2017 09:57
твоя клоунада заслуговує візиту в ліпіни
Клава Показати IP 31 Травня 2017 19:40
Хотілося б щоб так було, але усе це ні на йоту не відповідає реаліям...
Боцман до Клава Показати IP 31 Травня 2017 20:15
Всі ваші реалії, це фсб шні методички, от і сидите з ними в дупі. Що тут скажеш, - скрєпануті слуги кадрівців.
Петро до Боцман Показати IP 31 Травня 2017 22:51
То кому тоді служить Попрошенко? Ні з Макроном, ні з Трампом воно не зустрічались, от "в соплях і слєзах" бігає плакатись шМєркєль в юбку що вона не виконуює мєнскіє договорнякі і хоче забрати ліПєцькіну фабрику? Про це трандить телефоном ПОП щотижня з ВВХ?(ху@лом)? Воно буде торгувати з "партньорамі", а ХТОСЬ за нього чергову "перемогу" зробить? Це за "президента міру?
Анонім до Клава Показати IP 1 Червня 2017 09:58
ню, ню .... почекаємо трохи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus