USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Макрон використовує президентство, щоб агітувати за себе на майбутніх виборах

14 Лютого 2022 10:34
У нинішнього президента Франції Еммануеля Макрона є продумана повна передвиборча кампанія, яка охоплює Францію, він також зустрічається з виборцями. Він розповідає про свої майбутні плани щодо країни. Проте Макрон ще не заявив офіційно, що він є кандидатом на президентських виборах.

Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

Критики стверджують, що він несправедливо використовує свою президентську кафедру, яку фінансують платники податків, для агітації за другий термін, затягуючи своє очікуване оголошення якомога довше.

Менш ніж за два місяці до першого туру 10 квітня наміри Макрона не є таємницею. Минулого місяця він сказав, що у нього є «бажання» балотуватися на другий термін, але він хотів почекати, поки ситуація з COVID-19 покращиться, перш ніж приймати рішення. Кінцевий термін для офіційного оголошення кандидатури – 4 березня.

Ультраправий кандидат у президенти Ерік Земмур звинуватив Макрона в спробі використати пандемію, щоб змусити французьких виборців забути про те, що він вважає занепадом Франції. У цьому його підтримала і другий кандидат у президенти.

«Чи використовує Еммануель Макрон кризу в галузі охорони здоров’я, щоб почати кампанію? Відповідь – так», – заявила Марін Ле Пен, інший ультраправий кандидат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жовтий жилет Показати IP 14 Лютого 2022 13:42
Після заглоту від наглосаксів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus