USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Новий улюбленець Трампа в Європі, – ЗМІ про візит Макрона у США

26 Квітня 2018 20:20
23 квітня президент Франції Еммануель Макрон разом зі своєю дружиною Бріжит прибув до Вашингтона. Під час кількаденного офіційного візиту глава Білого дому Дональд Трамп та французький лідер старанно демонстрували свої "особливі стосунки". Це викликало бурхливу реакцію у світових ЗМІ, зокрема і в німецьких.

Так, видання Focus зробило добірку найцікавіших публікацій про зустріч Макрона і Трампа, пише 24 канал.

"Такої кількості рукостискань, поплескувань по плечу і чоловічих поцілунків у Білому домі давно не бачили", – коментує Badische Zeitung перебування президента Франції в адміністрації Трампа.

На думку газети, Макрон намагається вибудувати з Трампом стабільні стосунки, але будь-які такі стосунки – це в певному сенсі угода, умови якої можуть у будь-який момент змінитися в залежності від інтересів, тому французький лідер ризикує "залишитися ні з чим".

А Die Welt пише, що Макрон став для Трампа новим "європейським улюбленцем". Але видання сумнівається, що цей "броманс" триватиме довго, адже президенту Штатів властиві перепади настрою. Також невідомо, чи призведе ця "чоловіча дружба" між двома антиподами політичної культури Заходу до реального зближення Європи і США в питанні Сирії та угоди з Іраном", йдеться у статті.

Mannheimer Morgen нагадує, що після "свята любові", яке Трамп організував для Макрона, канцлера Німеччини Ангелу Меркель може очікувати "холодний" прийом у США. Зазначається, що глава уряду ФРН прибуде у Вашингтон 27 квітня.

Водночас ресурс Markische Oderzeitung радить не переоцінювати дружбу Трампа і Макрона та не робити передчасних висновків про переговори Меркель із главою Білого дому.

"Американці і німці дуже міцно пов'язані між собою, і Дональд Трамп не зможе цього змінити", – вважає видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus