USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Потрібні донори крові: дівчинка з Херсона, яка переїхала на Волинь, бореться з лейкемією

8 Березня 2023 09:26
Чотирирічна Аріна Седоренко приїхала з батьками з окупованого Херсона влітку в рідне місто її батька – Нововолинськ. Зимою дівчинці діагностували рак крові – гострий лімфобластний лейкоз. Зараз дитина знаходиться в тяжкому стані після операції й потребує постійного переливання крові.

Про це повідомляє Буг.

Кров для Аріни підходить будь-якої групи та резусу. А в найбільшій кількості – чоловічої 2(+), для відділення тромбоцитів для донорства. Чим більше – тим краще, бо дівчинка потребує частого переливання.

Здати кров можна у Володимирі на вулиці Северина Наливайка, 18 біля місцевої лікарні або ж в Луцьку, де лікують дівчинку, на проспекті волі, 47. Потрібно зазначити, що кров для Аріни Седоренко.

7 березня дівчинці зробили операцію. Вирізали частину кишківника, в якому на фоні послабленого імунітету від хіміотерапії стрімко розвивалася інфекція. За словами батька Олександра, лікарі давали прогнози, що юна пацієнтка може не пережити оперативного втручання. Проте лихо обійшло, й малеча далі продовжує боротися за життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus