USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Маленькі камінь-каширці зможуть проявити себе у творчому конкурсі

21 Вересня 2016 19:42
Дітей шкільного віку Каменя-Каширського запрошують до участі у творчому конкурсі «Розум і творчість дарую тобі, моє рідне місто».

Цієї неділі місто Камінь-Каширський відсвяткувало своє 820-річчя. З нагоди ювілею відбувся концерт, дитячі майстер-класи, спортивні показові виступи, виставка творчих робіт, гостей частували традиційними поліськими стравами.

На святкування завітали народний депутат від партії «УКРОП» Ірина Констанкевич, голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук, голова райради Віктор Сус та міський голова Василь Бондар, повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

Ірина Констанкевич у вітальному слові зауважила, що Камінь-Каширський місто зі славною історією та не менш славним сьогоденням. Найбільшим багатством міста, на її думку, є щирі та трудолюбиві люди, справжні патріоти своєї землі.
Для дітей шкільного віку народний депутат оголосила творчий конкурс «Розум і творчість дарую тобі, моє рідне місто». Мета конкурсу - формування у дітей та підлітків почуття патріотизму через любов до своєї «малої батьківщини» та надання можливості реалізувати свої творчі здібності.

Діти у творчій роботі (вірші, поемі, творі, журналістському репортажі, музичному творі, творі образотворчого мистецтва тощо) мають відобразити найулюбленіші куточки міста, історичні, архітектурні пам’ятки, минуле, сучасне та майбутнє міста та його жителів.

На конкурс подаються виключно індивідуальні роботи, виконані в довільній формі.

Творчі роботи слід подавати в офіс районної організації партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», що за адресою: м. Камінь-Каширський, вул. Ковельська,6. Роботи приймаються по 11 листопада 2016 року.

На зворотньому боці кожної конкурсної роботи необхідно зазначити (українською мовою):

- назву роботи;

- прізвище, повне ім'я, по-батькові, вік та адресу проживання автора роботи;

- назва навчального закладу, контактний телефон.

Підведення підсумків відбудеться 18 листопада. Також буде організована виставка всіх конкурсних робіт. Автори найкращих трьох робіт отримають призи в розмірі три, дві та одна тисяча гривень (відповідно за 1, 2 та 3 місця).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus