USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маленькі волиняни писали «листи в небо»

19 Лютого 2016 23:37
У рамках благодійного заходу «Намалюй листа на небо», діти учасників АТО виготовляли янголів–мотанок, писали листи та розмальовували хустки.

Про це повідомляє Громадське.Волинь.

Відбулася подія 19 лютого і приміщенні Галереї мистецтв.

Під час заходу діти та їх мами написали листи: хто до солдата, хто до батька, а хто – до Бога, прикріпивши до гелієвих повітряних кульок, відправили в небо.

До слова, сьогодні у Луцьку пройшла хода на честь новітніх героїв. Змінюватися, щоб жертва Героїв Небесної Сотні не була марною, закликали лучан під час вшанування Героїв.

«За допомогою гелієвих кульок летіли наші листи, щоб бути прочитаними душами, які вже не з нами», – ділиться організатор заходу, арт-терапевт, художник Тетяна Мялковська.

Жінка каже, що метою заходу було об’єднатися для того, щоб разом згадати героїв, разом пережити утрату, і разом думати про майбутнє. Виготовлені під час майстер-класів янголи та хустини в кінці заходу подарували матерям та дружинам загиблих військовослужбовців.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus