USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Маленькі лучани-інтелектуали отримали призи від кафе «Мадагаскар» . ФОТО

2 Вересня 2009 09:09
Фіналісти конкурсу серед школярів «Разом з нами в школу», який протягом двох тижнів тривав на  радіохвилях «Нашого радіо», отримали призи від кафе сімейного типу «Мадагаскар» та голови міської піклувальної ради Андрія Козюри. Про це 2 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як розповіла директор кафе «Мадагаскар» Алла Рожанська, протягом двох тижнів на «Нашому радіо» тривала вікторина «Разом з нами в школу», у рамках якої учням задавали інтелектуальні запитання про школу, вчених та інші. Таким чином вдалося визначити п’ятнадцять фіналістів.
 
Нагородження найінтелектуальніших учасників відбулося у День Знань, 1 вересня, на території організаторів конкурсу. Фіналісти вікторини отримали призи від кафе «Мадагаскар», серед яких зокрема безкоштовна вечеря у цьому закладі, та від голови міської піклувальної ради Андрія Козюри.
 
Крім того, організатори конкурсу влаштували невеличку вікторину у два етапи серед присутніх дітлахів. Спочатку малеча відповідала на запитання про місто Луцьк, а також до участі у другому етапі запросили першокласників. Призерами ж стали ті, хто першим відгадав загадки.
 
А оскільки завершальний етап конкурсу відбувся у День Знань, то організатори свята привітали школярів та їхніх батьків. Зокрема Андрій Козюра побажав дітлахам «здобути знань і знайти друзів», а батькам – «щоб діти виправдали сподівання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 13:43
Молодці організатори, дуже приємно, що вони це роблять для дітей. Шкода от тільки, що наша влада забула про нас усіх...
анонім Показати IP 3 Травня 2011 10:22
Вони це роблять для себе. Рожанській так кортить в депутати, що вона готова ще й не на такі подвиги...Лицеміри!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus