USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Що знають майбутні «принцеси» та «супер-герої» про космонавтів? ВІДЕО

12 Квітня 2014 10:01
12 квітня – дата, коли з професійним святом вітають людей з не зовсім звичною та повсякденною професією – космонавтів. Так, саме цього дня здебільшого у пострадянських країнах відзначають Міжнародний день космонавтики.

Згідно з історією, 12 квітня космонавт Юрій Гагарін на космічному кораблі «Восток» з космодрому «Байконур» уперше в світі зробив орбітальний обліт Землі, який тривав 108 хвилин.

Таким чином, у людства повністю змінилося уявлення про Всесвіт та нашу планету, починаючи з міфів та легенд про тих, хто хотів підкорити зірки. До слова, у березні цього року Гагаріну виповнилося б 80 років.

Про те, що знають представники підростаючого покоління про людей, які й у сьогодення ризикують власним життям, підкорюючи безмежний Всесвіт, журналісти Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавились у найменшеньких лучан. Малята розповіли нам про те, ким вони бажають стати у майбутньому. Окремі відповіді просто вразили своєю безпосередністю, адже хлопчики та дівчатка бажали опанувати професію «принцеси», «людини-павука» та «супер-героя». Однак, зустрічалися й дошкільнята, які прагнули стати «серйозними» фахівцями - пожежниками, будівельниками й навіть акушерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus