USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Маленькій волинянці потрібна допомога

13 Лютого 2015 09:05
Маленькій волинянці потрібні кошти на лікування. Рідні звертаються за допомогою до усіх небайдужих. Про це інформує видання БУГ.

Юзючук Дарина Андріївна народилась 10.02.2012 року у Нововолинську Волинської області.

Дашенька дуже комунікабельна, енергійна та життєрадісна дівчинка, яка полюбляє бігати та стрибати, обожнює прогулянки на вулиці та гратись з іншими дітками, а тому дуже мріє піти у дитячий садочок. Дашуня справжня розумниця – вільно спілкується, розповідає казки і навіть вірші на англійській мові, полюбляє малювати та складати пазли.

Однак, в липні 2014 року життя перевернулось з ніг на голову, у моєї племінниці різко почало боліти в боці, при зверненні в міську лікарню лікарі повідомили, що є підозра на пухлину і направили на обстеження в Луцьку міську клінічну лікарню, а потім в Національний інститут раку, в Києві, лікарі якого встановили наявність заочеревинного утворення розміром 12 сантиметрів.

Навіть після тривалих та дорогих обстежень лікарі Національного інституту раку в Києві не змогли поставити точний діагноз та розпочати лікування.

Після того як у Дашеньки піднялась висока температура (до 40С) родина терміново звернулась до Республіканського науково-практичного центру дитячої онкології, гематології та імунології (м. Мінськ, Білорусь), лікарі якого майже відразу встановили точний діагноз – нейробластома та призначили курс хіміотерапії (6 блоків хіміотерапії вартістю 25 000 доларів США).

Обстеження, лікування та перебування в цьому центрі - дуже дороговартісні, в касу лікарні вже внесли першочерговий внесок в розмірі 30 000 доларів США, які використали на п’ять блоків хіміотерапії, аналізи, обстеження, ліки для відновлення аналізів, вливання крові тощо.

Дашенька вже пройшла п’ять блоків блок хіміотерапії в Республіканському науково-практичному центрі онкології, гематології та імунології (Мінськ, Білорусь).

Відновлення нормальних показників аналізів після кожного блоку хіміотерапії давалось все важче, але жага до життя допомагає боротись і вірити у краще. Крім того, була дуже гарна відповідь на хіміотерапію, спостерігалась ремісія 95 % (зменшення пухлини на 95%).

27 січня 2015 року Дашеньку прооперували в Республіканському науково-практичному центрі онкології, гематології та імунології (Мінськ, Республіка Білорусь). Операція пройшла успішно, лікарям вдалось повністю видалити пухлину, зберегти нирку та селезінку, які були під загрозою.

Вартість операції склала 3 000 доларі США.

Нині момент Дашенька проходить післяопераційний блок хіміотерапії (вартість приблизно 5 000 доларів США).

Для цілковитого одужання в кінці лютого на початку березня їй буде необхідна трансплантація кісткового мозку, яка коштує 50 000 доларів США, та променева терапія вартістю 3 000 – 5 000 доларів США.

Таких коштів у молодої сім’ї немає – сума просто непідйомна, зарплата тата Дашеньки є єдиним джерелом доходу в сім’ї, оскільки мама перебуває у декретній відпустці і постійно знаходиться в лікарні з донечкою.

Своїми зусиллями родина і близькі люди не можуть зібрати відповідні кошти, необхідні для трансплантації кісткового мозку (50 000 доларів США), післяопераційних хіміотерапії (5 000 доларів США) та променевої терапії (3 000 – 5 000 доларів США), тому рідні звертаються з проханням про допомогу.

Ми впевнені, що все буде добре і Дашенька обов’язково одужає, але їй дуже необхідна допомога небайдужих.

Будь-яку детальнішу інформацію (рахунок картки, контакти батьків Дашеньки та її фото) надам додатково!

З повагою, Лілія Мельничук! телефон 067 730 28 15, e-mail: [email protected]

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Liliia Показати IP 13 Лютого 2015 10:07
Реквізити для допомоги: Банк: ПриватБанк № картки: 5168 7572 7155 4331 ПІП: Юзючук Аліна Юріївна (мама) Контакти: Юзючук Андрій (тато) 097-907-97-68; 096-147-04-87 Також більш детальніша інформація (виписки з лікарні щодо діагнозу та лікування, виставлені рахунки на оплату та ін.) на сайті http://dashalive.ucoz.ua/ Дякуємо за розуміння та бажання допомогти!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus