USD 39.40 39.74
  • USD 39.40 39.74
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Маленьких лучан навчали мистецтву писанкарства. ФОТО.ВІДЕО.ОНОВЛЕНО

18 Квітня 2013 16:32
У Луцьку дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах, навчали розписувати писанки. Авторів найкращих робіт нагородили подарунками.

Конкурс на кращу великодню писанку «Великодні барви» розпочався сьогодні, 18 квітня, у головному корпусі Східноєвропейського університету імені Лесі Українки.
Захід відбувся за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Також серед організаторів акції були представники Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, зокрема заступник директора центру Ольга Максим’як.



Дійство відбулось у межах реалізації програми «Культура та духовність – головне багатство лучан».



У рамках конкурсу діти із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, мали змогу взяти участь у майстер-класах з класичних технік розпису Великодньої атрибутики.




За словами одного з організаторів дійства Станіслава Демчука, мета заходу – популяризація мистецтва, що пов’язане з таким важливим для всіх українців святом, як Великдень.



Після закінчення майстер-класу від імені благодійного фонду дітям подарували книги Андрія Бондарука «Як написати писанку».

Переможцям вручили дипломи та цінні призи.





















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ганнуся Показати IP 18 Квітня 2013 23:06
Вибачте, а де тут писанки??? Бачу паперові трафарети, розмальовки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus