USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Малозабезпечених діток привітали з Різдвом. ФОТО

17 Січня 2013 10:00
Для 300 луцьких дітей із малозабезпечених сімей організували різдвяний концерт та вручили їм солодкі подарунки.

Захід «З Різдвом у серці» відбувся у приміщенні Палацу культури Луцька 15 січня.

За словами керівника волонтерського центру «Життя на всі 100» Юлії Дмитрук, дійство організували для малозабезпечених дітей з 10 шкіл Луцька. «З кожної школи ми взяли по 30 дітей», - зазначила вона.

Так, протягом тижня волонтери збирали кошти та подарунки для дітей у гіпермаркеті «Там Там», супермаркетах «Експрес Там Там» та «Фуршет». Окрім того, мережа «Там Там», яка долучилася до акції, подвоїла кількість подарунків зібраних у магазинах «Там Там» та «Експрес Там Там». Тож, під час дійства солодощі вручили діткам.

А концерт для дітлахів організували вихованці ВОМГО «Центр творчого розвитку «Територія щастя», ВОМГО «Центр становлення та розвитку особистості «Молодіжна нова генерація» та волонтерський центр «Життя на всі 100».








Зі святом Різдва Христового малюків привітали ієромонах Никодим з чоловічого монастиря Святителя Миколая Чудотворця УПЦ КП у селі Жидичин, начальник відділу сім'ї та молоді Луцькради Леонід Лаба та депутат міськради, керівник ВОГО «Лучани» Богдан Шиба.



Окрім того, для усіх присутніх виступив хор «Посвіт», учасники якого заспівали колядки та щедрівки.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus