USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Малює картини іграшковими машинками. ФОТО

30 Грудня 2011 11:37
Британський художник малює авто... іграшковими машинками.

Про це інформують Відомості.ua.

28-річний британський художник Ян Кук має унікальний стиль малювання: він занурює у фарбу іграшкові машинки з дистанційним керуванням і направляє їх на полотні так, аби виходило зображення.
Найцікавіше те, що всі роботи хлопця — на автомобільну тематику.

«Я змалку хотів бути художником і вирішив, що, аби досягти успіху, мені треба чимось вирізнятися. Завжди був у захваті від усього, що має колеса, тож подумав, що якщо малюватиму авто так, то це направду здивує. Ця ідея сяйнула, коли батьки подарували мені на Різдво машинку й наказали не псувати її фарбами», - розповів Ян.

Крім іграшкових машинок, художник використовує окремо їхні коліщатка для дрібних деталей. А коли треба створити велику картину, сідає за кермо справжніх авто.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus