USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Мамі загиблого лучанина Сергія Сулими вручили синову відзнаку почесного громадянина міста

10 Вересня 2022 16:13
Щороку під час відзначення Дня міста у Луцьку вручають відзнаку «Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади». Це високе звання надають людям, які найбільше зробили для розвитку громади, розбудови Української держави, а з початком російського вторгнення брали активну участь у стримуванні збройної агресії і навіть віддали життя за суверенітет і територіальну цілість України.

Сьогодні міський голова Ігор Поліщук вручив диплом, посвідчення та нагрудний знак «Почесний громадянин Луцької міської територіальної громади» мамі загиблого Героя Сергія Сулими Галині Федорівні Марцинюк. Про це інформують у міськраді.

Очільник громади наголосив, що саме завдяки таким людям, як її син, лучани можуть жити відносно спокійно і навіть відзначати день народження рідного міста.

«Хочу подякувати вам за те, що виховали сина справжнім героєм, – сказав Ігор Поліщук. – Саме ви прищепили йому велику любов до України. Тож нехай ця нагорода буде для вас гарною згадкою про його патріотизм, мужність і велике серце. Бажаю всім нам якомога швидше зустрітися на Театральному майдані, щоб відсвяткувати нашу Перемогу».
Галина Федорівна подякувала міському голові за високу відзнаку заслуг її сина. Мама героя зізналася, що біль від його втрати не зникне з її душі ніколи, але такою, на жаль, є ціна перемоги України, в яку вона вірить і на яку дуже чекає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 10 Вересня 2022 19:57
краще б пенсію старенькій підняли, до рівня пенсій суддей!!! Почесна відзнака загиблій дитині. Добре, що вшанували, але ніякої допомоги при цьому не дали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus