USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Мамо, я закохався»: Роман Скорпіон заспівав на День закоханих у Луцьку

15 Лютого 2018 10:12
На День Святого Валентина запальний співак Роман Скорпіон презентував у Луцьку свою концертну програму «Мамо, я закохався».

Концерт відбувся 14 лютого у розважальному центрі «Промінь».

Розпочалося дійство з пісні «Поцілую». Зазначимо, що співака «підтримував» його запальний балет з 4 сексуальних танцівниць. Протягом всього концерту Роман Скорпіон спілкувався з публікою та отримував чималу кількість букетів.
Перед виконанням пісні «Біле плаття» артист поцікавився, хто серед глядачок одружувався більше 2 разів, та покликав Євгенію, яка зізналася у цьому, аби подарувати їй диск зі своїми піснями.

«Це не просто так робиться, адже я ще не одружений, хоча мене вже два рази «женили», сказали, що я вже 2 рази розлучився та маю двоє дітей, тому буває і таке», - зазначив співак та додав, пожартувавши: «На вашому місці була вже не одна». Своєю чергою, жінка пожартувала, що не була в шлюбі жодного разу, але має 3 дітей.
Проте найромантичнішим вчинком цього вечора була пропозиція руки і серця: «В цьому залі є дуже гарна дівчина, яку я дуже сильно кохаю. Іринко, я хочу подарувати ці квіти, бо ти дуже гарна. Ти будеш моєю дружиною?» - запитав чоловік, на що Ірина не змогла нічого відповісти, окрім «так». До слова, майбутнє подружжя приїхало на концерт з Одеси.
Також співак виконав пісню, яку присвятив пісню своїй мамі.

«Моя мама завжди мріяла побачити хоча б один мій концерт, почути музику ваших оплесків. Вона завжди вірила, що я буду артистом. Я дякую, що ви зі мною, адже того, що я роблю протягом останніх 5 років, не було б без вашої підтримки. У моїй сім’ї нас було шестеро, тому коли був вибір професії, я сказав, що хочу бути артистом, але мама сказала, щоб вступав на кухаря, бо там, мовляв, буду ситий. Все-таки я вступив в училище культури, бо музика – це моє життя. На превеликий жаль, мама дуже рано залишила нас сиротами, тому кожного разу, коли виходжу на сцену, я присвячую пісню своїй мамі», - зазначив Роман Скорпіон та виконав пісню «Мама».
До слова, за допомогою ліхтариків лучани створили романтичну атмосферу під час виконання треку «Океан».
Втім, мабуть, найбільше публіка очікувала найвідомішу пісню співака – «Мамо, я закохався», під яку «відривався», чи не весь концертний зал.
Завершився концерт виступом на біс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus