USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мамосюк каже, що виключення її з фракції – незаконне

16 Червня 2010 09:55
Депутат Луцької міської ради Світлана Мамосюк стверджує, що її насправді ніхто не виключав з фракції Блоку Юлії Тимошенко.

Нагадаємо, за словами луцького міського голови Богдана Шиби, який 11 червня озвучував на останній сесії міськради оновлений список фракцій, депутати Луцької міської ради від БЮТу Василь Гаврилишин і Світлана Мамосюк відмовилися перереєстровуватися в лавах БЮТу – вони відтепер позафракційні депутати

«Чому я маю відмовлятися? Я ту фракцію створювала! Закон «Про місцеве самоврядування» не передбачає ніякої перереєстрації. Це забаганки Богдана Павловича», - сказала Світлана Мамосюк.

Депутат стверджує, що її просто не повідомили про те, що слід написати заяву про перереєстрацію. Мало того, як стверджує депутат, коли вона звернулася з проханням пояснити її виключення з фракції до керівника фракції БЮТ Юрія Корольчука і голови міської організації ВО «Батьківщина» Григорія Пустовіта, ті сказали, що «це ще відкрите питання».

«Насправді, у 2006 році, коли нас вибрали депутатами, ми написали заяву про входження у фракцію БЮТ. І заяву про вихід з фракція я не писала. А виключення з партії – теж, до речі незаконне – на фракційність депутата не впливає» - вважає Світлана Мамосюк.

Депутат повідомила, що у п’ятницю 11 червня вона написала заяву на ім’я голови Територіальної виборчої комісії у Луцьку Світлани Гущенко про те, що вона «не виходила, не виходить і не збирається виходити із фракції». «Це тенденція: спочатку мене звільнили з посади директора комунального підприємства «Молодість», потім захотіли виключити з партії, потім – з фракції. Я допускаю, що мене захочуть позбавити депутатства. Тому я, випереджуючи події, і написала заяву у ТВК», - пояснила Мамосюк.

Світлана Мамосюк вважає, що тиск на неї чинять через її незгоду з окремими намірами влади та міського голови Богдана Шиби. «Вони хочуть усунути мене звідусіль, бо їх економічні інтереси та апетити великі. Візьмемо хоча б майбутній проект дерибану землі в парку чи віддання в концесію ДКП «Луцьктепло» та інших комунальних підприємств. Для чого ж їм треба людина, яка буде їм опонентом при розгляді таких оборудок?», - пояснює Світлана Мамосюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
слово Показати IP 16 Червня 2010 11:40
І стоврила Свєта небо і землю і фракцію БЮТ. І побачила Вона, що це є добре.
За Мамосюк Показати IP 16 Червня 2010 11:45
Люди! Оберемо Мамосюк мером нашого міста!!! Тільки вона захистить наші інтереси, не допустить дерибану нашої землі, поборить корупцію інаведе лад, оскільки тільки вона є талановитим екномістом всеукраїнського масшатабу.
так до За Мамосюк Показати IP 16 Червня 2010 12:11
Дурна іронія. Мамосюк справді хороший економіст. Вона цьому навчилась коли була касиром виборчого штабу БЮТа.
особіст Показати IP 16 Червня 2010 11:48
Не здивуюсь, якщо скоро на пані Мамосюк буде вчинено замах. Це тенденція. Особливо на повний місяць.
психоаналитик Показати IP 16 Червня 2010 12:02
для справки: "Паранойя - психическое расстройство характеризуется длительными периодами необоснованного недоверия к окружающим, а также повышенной восприимчивостью. Больным зачастую удается придать видимость реальности своему бредовому мышлению, вовлекаясь в судебные процессы или другие сутяжнические виды деятельности"
прихильники Показати IP 16 Червня 2010 12:07
Пані Света, нашо вам та партія??? Ви і так захищаєте правду і справедливість. Ідіть у мери а ми вас підтримаємо. --- федерація професійних борців-скаржників
до Мамосюк Показати IP 16 Червня 2010 13:02
Ви створювали фракцію? З цього місця детальніше будь-ласка. Як формували списки, скільки з кого брали, про що з ким домовлялись і чи робили це самі чи за вказівкою когось?
Справедливий Показати IP 16 Червня 2010 13:09
Пані Сатка, якщо заглянути глибше в історію то будемо бачити такі факти: Ви працювали в міському штабі Бюту Вас вигнав Вікторов, потім забрали в обласний штаб, вигнав Кирильчук, потім сльозно просились на роботу до Шиби він взяв, згодом зрозумів свою помилку - вигнав, тепер Пустовіт теж вигнав. Повиключали вас з відки тільки можна... А якщо ще копнути то те саме стусовалось і Вашиш попередніх робіт на посадах економіста... Треба руки відірвати тому хто таку людину записав у список.... Справедливість єєєєєєєєє.....
економіст-розвідник до Справедливий Показати IP 16 Червня 2010 13:38
А Свєта працювала екнономістом? Бухгалтером дитсадока, касиром виборчого штабу, директором будинку побуту - знаю. Всюди влаштовувала економічні дива. А економістом - не знаю...
Наполеон Липинський Показати IP 16 Червня 2010 16:20
Тільки так! Оберемо Світлану Мамосюк спочатку мером Луцька, потім головою Волинської обради, потім спікером Верховної Ради, головою Вищого і Конституційного судів України, генеральним прокурором, прем'єр-міністром і президентом! Пожиттєво! Бо батьківщина в небезпеці! І "Батьківщина" теж! Чому Шиба допомагає знищити ум, честь і совість фракції БЮТ? Хай розбереться з переслідувачами Світлани Мамосюк! Бо "єслі ви нє разберьотєсь - ми напішем... в "Спортлото"!!!
оцінщик до Наполеон Липинський Показати IP 17 Червня 2010 09:59
Дрібний масштаб. Обрати Почесним Екномістом Світу. І надати спадкове право не знімати капелюха в присутності Переса де Куельера та Жескара блін Де'Стена
des Показати IP 17 Червня 2010 05:09
Шиба не в ладах з законом - це факт, подивіться скілько добудов зроблено до будинків - ці прибудови на придомовій території, яка належить жителям будинку. Від кожної такої добудови грошики йдуть кому в кишеню? - правильно, висуванцю бют, - меру
стенографістка Показати IP 17 Червня 2010 10:02
Дозвіл на добудови дає рада а не Шиба. А серед депутатів ради є і Мамосюк. Візьміть протоколи та подивіться скільки і коли вона голосувала за добудови.
сбу Показати IP 4 Серпня 2011 16:17
до економіста-розвідника: в дитсадку вона ніколи не працювала,а працювала в таких структурах,куди "розвідника" і близько б не пустили. взагалі ви про неї мало знаєте,хіба зі слів Шиби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus