USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Маневри» на митниці: волинянин пробив 4 колеса свого авто

2 Лютого 2015 14:22
Учора вечорі в міжнародному пункті пропуску «Ягодин» прикордонниками Луцького загону локалізували нестандартну ситуацію, яку створив на власному авто житель прикордоння.

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України

23-річний громадянин України на мікроавтобусі «Фольксваген» прибув в пункт пропуску для оформлення на виїзд із України. Не дочекавшись своєї черги для проведення огляду транспортного засобу та проходження контролю, водій почав маневрувати на смузі руху «зелений коридор», створюючи тим самим перешкоду для учасників міжнародного руху.

Після спроби охоронців кордону припинити такі дії, водій різко розвернувся та скерував авто на виїзд із режимної зони назустріч руху транспорту. Прикордонники чітко зреагували та заблокували виїзди з пункту пропуску засобом примусової зупинки. Водій, не зреагувавши на це, тільки збільшив швидкість, та пробивши, всі чотири колеса авто, змушений був зупинитись.

Після затримання правопорушника стало відомо причину його зухвалих дій – він перебував в стані алкогольного сп’яніння.

Наразі порушника притягнуто до відповідальності за порушення режиму в пункті пропуску, направлено документи адміністративної справи про правопорушення в районний суд для притягнення до відповідальності за злісну непокору законній вимозі прикордонного наряду, а працівниками ДАІ складено протокол за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Братуха Показати IP 2 Лютого 2015 15:24
очень интересная и познавательная новость
ааа Показати IP 2 Лютого 2015 15:36
косить под дурня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus