USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оксана Марченко відкрила кіностудію в РФ, її директором є колишній продюсер «Україна має талант»

8 Березня 2024 21:47
Дружина колишнього депутата від забороненої ОПЗЖ і кума російського диктатора Володимира Путіна Віктора Медведчука Оксана Марченко відкрила у Росії кіностудію. Її директором став колишній продюсер шоу «Україна має талант» – Олексій Басманов.

Про це йдеться у розслідуванні проєкту Схеми, пише Українська правда.

За даними журналістів, восени 2023 року було зареєстровано компанію «Вервица Фильм», що спеціалізується на виробництві кінофільмів та відеофільмів і телевізійних програм. Засновниками цієї компанії є російське АО «Ренессанс» (99,99%), власницею якого вказана Оксана Марченко, та громадянин РФ Басманов Олексій Сергійович (0,01%).

Читати ще: СБУ затримала інформаторів ФСБ, які шукали «слабкі місця» в обороні Слов’янська

Журналісти з’ясували, що Олексій Басманов працював в Україні разом з Оксаною Марченко у талант-шоу «Україна має талант», був його лінійним продюсером.

Розслідувачів додають, що отримати коментарі від Олексія Басманова та Оксани Марченко їм наразі не вдалося. Однак його колишні колеги розповіли, що він брав участь у виробництві фільмів із циклу «Паломниця» Оксани Марченко. За їхніми словами, ця робота Басманову дуже сподобалася.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus