USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Марш Незалежності в Києві

24 Серпня 2015 09:59
Сьогодні, 24 серпня, Україна святкує свій 24-й День Незалежності. Основні святкування відбуваються на Хрещатику в центрі Києва.

О 10:00 розпочинається Марш Незалежності, участь у якому беруть 2,3 тисячі українських військовослужбовців, - інформує ТСН.

Святкування на головній площі країни триватиме аж до пізнього вечора. О 13:00 – на Хрещатику відбудеться концерт за участю творчих колективів мистецьких навчальних закладів.


О 16:30 на Майдані Незалежності розпочнеться гала-концерт до Дня Незалежності України.

Концертна програма за участю майстрів мистецтв і художніх аматорських колективів Києва відбудеться на Співочому полі. На Михайлівській площі проведуть захід "День Незалежності з добровольцями й волонтерами", також пройдуть виставки, майстер-класи та концерт "Пісні Героїв".

24-25 серпня на Софійській площі триватиме виставка бойових прапорів частин Збройних сил України, Національної гвардії України та Держприкордонслужби України, які брали участь у антитерористичній операції на Донбасі.

А до 14 вересня на території Печерського ландшафтного парку (Співоче поле) триватиме виставка квіткових композицій, які символізують єдність та цілісність України.

24 серпня о 20:15 телеканал "1+1" покаже в ефірі святковий концерт "Незалежність – це ти". На ньому співатимуть Тіна Кароль, Руслана, "Друка ріка", ТНМК, "Воплі Відоплясова", зірки проектів "Голос країни" та "Голос. Діти" та багато інших.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 24 Серпня 2015 13:45
З Днем народження, Україно!!! Дуже гарний парад, велика програма святкування.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus