USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Маршрутка № 23 знову курсує вулицями Луцька. Схема руху

20 Травня 2019 15:27
Луцька маршрутка № 23 знову курсує вулицями міста, але за зміненим маршрутом. Натомість зникла маршрутка № 4.

Перший розповідає все, що потрібно про це знати.

Чому відновили рух маршрутки № 23?

«Раніше були маршрути № 23 і № 4. Ми з них зробили один і назвали його маршрут № 4. Автобуси за цим маршрутом курсували від «Адреналін Сіті» до Вересневого через ДПЗ.

Цей маршрут відповідно до договору був дійсний до 17 травня. Після 17 травня він перестав існувати, – повідомив керівник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов.

За його словами, щоб забезпечити доїзд жителів 55-го мікрорайону (вулиці Карпенка-Карого та Задворецька), оновлений маршрут № 4 скоротили і знову назвали його маршрутом № 23.

Якими вулицями зараз іде маршрутка № 23?

Назва нового маршруту – «Центральний ринок – Карбишева».

Шлях за маршрутом пролягає у напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Карпенка-Карого, Задворецька, Київський майдан, Волі, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Київський майдан, Задворецька, Карпенка-Карого, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева.

Таким чином, маршрутка не їде на ДПЗ та мікрорайон Вересневе. За словами Володимира Степанова, це питання наразі вирішується.

Як часто курсуватимуть автобуси на маршруті № 23?

Згідно з рішенням виконкому, інтервал руху в години пік повинен становити 12 хвилин.

Загалом на маршруті 7 автобусів.

Цей маршрут тимчасово обслуговує «Луцьке АТП 10701». Зараз триває конкурс на нового обрання перевізника.

Останній термін подачі документів – 7 червня. Сам конкурс відбудеться 25 червня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Anonymous Показати IP 20 Травня 2019 15:43
А на Вересневе тепер з Волі немає нічого? І на Львівську на одну маршрутку менше завдяки цим геніальним "реформам"? Поверніть 23! Нормальну 23-тю! І 4-ку з ВОКЗАЛУ і на КАЛИНУ! Досить знущатися з людей!
Андрій Показати IP 20 Травня 2019 15:59
В нормальних людей міський транспорт є муніципальним, їздить згідно графіка і є можливість пересадки на інший маршрут по тому самому квитку. А в нас?
пасажир до Андрій Показати IP 20 Травня 2019 17:16
Воно то все правильно, що ви пишите, але там в "нормальних людей" такої ціни низької за проїзд немає, перевезення будуть нерентабельні. в Швеції, наприклад, вартість одного проїзду в громадському автобусі рівна вартості 0,5 кг м'яса!!!
Луцьк до пасажир Показати IP 21 Травня 2019 09:04
Нерентабельні? В маршрутці Санрайзівській висить оголошення про роботу для водіїв - "іногороднім надаємо житло, зарплата до 1000 грн. в день". Мало? Мені, наприклад, ніхзто зарплати не піднімає, ще й поурізав уряд, як тільки зміг. А воно має штуку євро в місяць і ще комизиться! А може, маршрутуям апетити урізати треба???
Олександр Показати IP 4 Червня 2019 23:03
Чого б не можна продовжити маршрутку наприклад №28 з ДПЗ на Вересневе, Полонку, дачні масиви "Промінь" і "Калину".
Олександр Показати IP 22 Червня 2019 15:21
Треба продовжити наприклад маршрутку №8 зі Старого ринку на садові товариства "Промінь" і "Калину", через ДПЗ та Вересневе, а №16 зі Старого ринку на Вересневе через Ковельську та Львівську.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus