USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Попри негоду, маршрутки будуть їздити, доки зможуть, - перевізник

15 Березня 2013 17:23
Снігопади та шквалистий вітер спричинили критичну ситуацію на дорогах обласного центру. Лучани бідкаються, чи курсуватиме міський транспорт.

Прокоментував ситуацію, що склалась на дорогах міста «ВН» один з луцьких перевізників - директор АТП № 1 Олександр Шаміс.

«Ми намагаємося їздити до останнього. Однак стан доріг – жахливий. Маршрутка, зупинившись на зупинці, не може рушити з місця – буксує», - наголошує перевізник. «Все це через те, - вважає Шаміс, - що наше комунальне підприємство своєчасно не прибирало сніг. Вони чомусь чекають коли негода відійде. Цього не треба допускати, бо товстий шар снігу на проїжджій частині втрамбувався і їздити тепер неможливо».

За словами Шаміса, дороги довели до такого стану, що по них уже важко їхати. Комунальний транспорт і сам в таких умовах не може швидко розчищати дороги, бо йому заважають інші учасники руху. «Починати прибирати сніг треба було ще цієї ночі», - вважає директор АТП №1.

«Якщо сьогодні вночі комунальні підприємства ретельно вичистять дороги, то проблем з перевезенням пасажирів не буде. Якщо залишать так, як є, я не знаю, як тоді далі працювати», - резюмував Шаміс.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Валєра Китаєсь Показати IP 15 Березня 2013 18:07
Шаміс проплати лікування хлопцеві а не рісуєшся на новинах мов ти такий хороший перевізник а на самому ділі ти лайно.
Сажнєв Показати IP 15 Березня 2013 18:51
Шаміс ти краще би замовкнув вже так багато наробив
Ху Показати IP 15 Березня 2013 18:53
Я одне скажу Шаміс харош піаритись вже пропіарився скалічив людині життя компенсацію за здоровя не дав зробив хлопця виним, а ше тут фиркаєш тьху на тебе щоб тебе взагалі лишили перевізника ти гавно а не людина.
пассажир Показати IP 15 Березня 2013 19:53
для Китаєся: што-то ті сильно печешсяза за ликування хлопця. Чи ти там був, чи може з тим хлопцем травку курив, а зараз хочеш разом з хлопцем з водія гроші збити.
Знайка Показати IP 15 Березня 2013 20:35
Здається, тема потерпілого не у цьому повідомленні. А якщо журналісти звернулись до нього за коментарем, це, в першу чергу, їх вибір
До Пасажира Показати IP 15 Березня 2013 21:05
Шамыс не виправдовуйся твоя совысть вже запачкана ы ти вже не видмиэшся нияк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus