USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині водії можуть перечекати негоду. ПЕРЕЛІК СТОЯНОК

20 Січня 2014 19:00
Служба автомобільних доріг у Волинській області у зв’язку із різким зниженням температури повітря і випаданням сталого снігового покриву звертає увагу водіїв на необхідність ретельніше готуватися навіть до близьких поїздок. Зокрема, автомобілі із дизельними двигунами мають бути завчасно заправлені зимовим типом солярки.
Волинські дорожники розповіли про те, що при потребі водії автомобілів, особливо – великовантажних, можуть скористатися спеціально обладнаними на основних трасах місцями відстою транспортних засобів. Про це повідомили у прес-службі облавтодору.
«Таких місць на Волині – 33, і загалом ці стоянки можуть вмістити більше двох тисяч вантажних, та майже тисячу – легкових автомобілів. Ясна річ, що вони призначені для відстою транспорту у випадку якихось екстремальних умов. Бо ми цілодобово намагаємося підтримувати дороги у такому стані, щоб вони були постійно у належному стані, і водії не особливо відчували прихід зими», – повідомив начальник Служби Анатолій Посполітак
Поблизу більшості цих стоянок, як правило, є ті чи інші сервісні зручності: пункти харчування, торгівлі, заправки чи готелі. Отож водіям при потребі в складних умовах у таких пунктах можна буде знаходитись необхідну кількість часу, поки дорожники знову зроблять траси проїзними.
Перелік місць відстою транспортних засобів у разі ускладнення погодніх умов, пов’язаних з сильними опадами у вигляді снігу, що можуть спричинити перемети та затори.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus