USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Масштабна ДТП біля Ковеля. У поліції повідомили подробиці

10 Грудня 2020 15:55
На трасі Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече, поблизу населеного пункту Воля Любитівська, трапилася масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю чотирьох автомобілів.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Як зазначають, водій ВАЗ не впевнився в дорожній обстановці та здійснив зіткнення з автомобілем DAF. А після цього зіткнувся з легковиком Skoda.

В результаті автопригоди автомобілі отримали механічні пошкодження з матеріальними збитками. На щастя, ніхто з водіїв не постраждав.

На винуватця ДТП склали протокол за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг) КУпАП та вилучили посвідчення водія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus