USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Біля Ковеля вантажівка ледве не протаранила мікроавтобус із п’ятьма дітьми. Відео

31 Серпня 2019 21:19
На трасі Ковель-Луцьк вантажівка на швидкості ледве не знесла з дороги мікроавтобус, в якому їхала сім’я з п’ятьма дітьми.

Водій вантажівки, виїжджаючи з об’їзної дороги на трасу Ковель-Луцьк, порушив правила дорожнього руху, не надавши переваги в русі мікроавтобусу, що рухався головною дорогою з Ковеля. Аби уникнути зіткнення, водій мікроавтобуса змушений був виїхати на зустрічну смугу та екстрено гальмувати, пише Волинська правда.

«Завдяки тому, що на зустрічній смузі їхав адекватний водій, який раптово зрозумів ситуацію з фурою, нам вдалося уникнути зіткнення», – зазначає водій мікроавтобуса Андрій, житель Камінь-Каширського району.
Про цю подію сім’я повідомила на гарячу лінію «102», вказавши номерні знаки причепа вантажівки. В подальшому патрульним, які зв’язалися з ними, був наданий запис автомобільного реєстратора.

Згодом Андрій знову сконтактував з патрульними, аби дізнатися, чи знайшли вантажівку. Йому відповіли, що його зверненням вже займається інший наряд, який до нього перетелефонує.

Зауважимо, що вже через дві хвилини після створення аварійної ситуації, водій вантажівки вчинив ще одне порушення – здійснив обгін транспортного засобу на пішохідному переході.

За номерними знаками вантажівки вдалося встановити, що транспортний засіб зареєстрований на ТОВ СП «ЄВРОТРЕЙД».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Тор Показати IP 31 Серпня 2019 22:34
А тепер набити тому мудаку мордяку, і вияснити де, і у кого він купив посвідчення водія. Було б непогано аби редакція вияснила як звати того урку, ну і фото, щоб його роботодавці і близько не підпускали до автомобілів.
5.45 Показати IP 31 Серпня 2019 23:22
Варто інколи чуть і пригальмувати. Водій буса з 5ма дітьми і такий самовпевнений, що 40а тонна фура зі спуску пропустить його. Бо він "правий".
Лучанин2 до 5.45 Показати IP 1 Вересня 2019 02:55
Аваківське МВС і безпека руху...
водій до Лучанин2 Показати IP 1 Вересня 2019 09:58
Ну якраз мікроавтобус тут і пригальмував! Він що мав почати гальмувати ще за 200 метрів, екстрасенсорно знаючи, що фура виїде на головну, не зупинившись? Коли зрозумів, що той не пропускаєє, то й загальмував. А фура на повному ходу далі поїхала порушення робити. То що всі водії в той день на дорозі мали гальмувати завчасно й знати, що там на фурі вбивця їде? Ви таке пишете, наче ніколи не їхали за кермом по трасі.
Внук до 5.45 Показати IP 1 Вересня 2019 21:00
Я надіюсь в тебе нема ні прав ні авто, бо якщо ти з кожної другорядки вилітаєш на головну бо там всі мають гальмувати, то так можна і доїздітися.
Лучанин Показати IP 1 Вересня 2019 02:54
коментар було видалено
Олександр Показати IP 1 Вересня 2019 09:24
Водій фури не правий 100%. Але водій буса коли бачив фуру яка його не мала наміру пропускати мав би зважити свої дії, тим більше коли в авто діти.
безпека Показати IP 1 Вересня 2019 09:54
якби водій мікроавтобуса не почав гальмувати, то було б ДТП сто відотків. ще й зустрічна машина би влетіла. була б автотроща конкретна. до чого тут, що "мікроавтобус мав гальмувати"??? він якраз єдиний і гальмував! народ, ви їдете по головній трасі і гальмуєте завчасно біля кожного повороту на другорядну? Тож ніхто не думав, що фура може не загальмувати перед виїздом на головну дорогу. КОли побачили, що вона пре на повних парах далі, то мікроавтобус почав гальмувати і зїїжджати. а той автогандон попер далі, навіть не оглянувшись. я так це бачу по ситуації на відео
Виктор Показати IP 1 Вересня 2019 21:11
Все нормальные профессионалы водители давно уехали на заработки остались как видите кто
Я Показати IP 2 Вересня 2019 04:58
Андрій ган..он.Все в житті буває.Сьогодні ти не пропустив завтра тебе непропустять. Навіщо таку хі..ню писати.Сам забув як нарушав...
Далекобійник до Я Показати IP 2 Вересня 2019 20:05
Ган..он тут ти.. тут швидше водій фури мав ТРІШКИ пригальмувати і нормально бус проїхав би!! А от такі як ти все життя будуть нити, що їм не дають порушувати правила, і в підсумку на якомусь пішохідному переході тебе і задавлять, бо ж ти привик їздити як ..андон, а всі тебе мають пропускати...
Дмитро до Я Показати IP 3 Вересня 2019 00:11
100%. Спершу "герой" готовий поштовхатися з фурою, а вже згодом соплі розпустив. 5ро дітей, поліція..... клоун Андрій з К. Каширського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus