USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Масштабна ДТП в Індії – зіткнулося одразу 50 авто та автобусів

24 Грудня 2018 17:45
Через зіткнення 50 транспортних засобів в індійському штаті Гар'яна восьмеро людей загинуло та декілька постраждало. Про це повідомляє індійська телекомпанія NDTV, передає УНН.

Сьогодні вранці через густий туман відбулося зіткнення 50 транспортних засобів, включаючи шкільні автобуси, на шосе Рохтік-Ріварі біля округу Джхадджар у штаті Гар’яна. Восьмеро людей загинуло, семеро з яких — жінки, десять людей знаходяться у критичному стані.

Восьмеро загиблих подорожували на позашляховику з села Наджафгарх на околиці Делі, коли зіштовхнулися з вантажівкою.

“Після того, як позашляховик зіткнувся з вантажівкою, інші транспортні засоби, які були поруч, також зіштовхнулися. Видимість була дуже поганою через густий туман”, — зазначив представник поліції округу Джхадджар.

Через аварію на шосе виник двокілометровий затор.

Міністр сільського господарства Гар’яни Ом Пракаш Дханкар відвідав державну лікарню округу, куди відвезли поранених. Державне управління оголосило компенсацію у розмірі 200 тисяч рупій (трохи більше 78 тис. грн.) сім’ям загиблих і 100 тисяч рупій (трохи більше 39 тис. грн.) кожному пораненому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus