USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Масштабні протести у Польщі: опозиція заговорила про свій Майдан

20 Липня 2017 14:34
У Польщі тривають серйозні протести. Поляки вийшли на вулиці, протестуючи проти судової реформи. При цьому в опозиції вже погрожують своїм Майданом.

Про це інформує 24 канал з посиланням на Polsat News.

Найбільша опозиційна партія Польщі «Громадянська платформа» заявляє, що в країні можливий свій «Майдан» через політику правлячої партії

«Я не хочу Майдану в Польщі, але Качиньський і більшість партії PiS (Право і Справедливість) робить усе для того, щоб призвести до такої ситуації», – сказав лідер найбільшої опозиційної партії «Громадянська платформа» Гжегож Схетина.

Він додав, що не дозволить Ярославу Качинському, лідеру правлячої партії, узурпувати владу в Польщі.

«Або він впише розмови про політику і реальність у принципи демократичного парламентаризму, або він робитиме усе, щоб зламати цю демократію. І я зроблю все можливе, щоб не дозволити йому це», – наголосив лідер опозиції.

Нагадаємо, протести у Польщі тривають вже кілька днів. Люди протестують через зміни до закону про Національну судову раду. При цьому президент Польщі Анджей Дуда не має наміру підписувати закон про судову реформу в його нинішньому вигляді та погрожує накласти на нього вето.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Степан Показати IP 20 Липня 2017 15:22
Яке Вам діло до подій в Польщі? На Україні вагоміши події. "В Донбассе за минувшие сутки погибли девять военных ВСУ и еще пятеро ранены, сообщает «Интерфакс».Отмечается, что в ходе обстрела села Красногоровка сегодня утром погибли четверо украинских военнослужащих и еще двое ранены. Также один военный был убит на донецком направлении при обстреле села Новгородского.
Панас до Степана Показати IP 20 Липня 2017 17:35
Це приклад , як сусіди борються за свої ПРАВА !!!
Українці до Панас до Степана Показати IP 20 Липня 2017 19:04
Вони риють могилу своїм правам, яку ми своїм майданом вже майже повністю вирили. Дурні, зараз там теж "зелені чоловічки" почнуть "захищати російськомовне населення" Польщі. Це стандартний результат будь-якого майдану. Досить вже майданити, хай працюють, нероби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus