USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.00

Масштабну пожежу багатоповерхівки в Новій Каховці зняли з дрона. Відео

5 Липня 2020 21:51
У п'ятиповерхівці в Новій Каховці виникла пожежа. Вона розпочала одній з квартир на останньому поверсі, але швидко перекинулася на дах.

Пожежу, яка охопила повністю весь дах п'ятиповерхівки, зняли з дрона. Фото та відео в фейсбуці виклав Анатолій Єванков.

За даними рятувальників, загальна площа пожежі склала близько 2 тисяч квадратних метрів. Однак обійшлося без жертв.

Відео пожежі в Новій Каховці з дрона
Варто відзначити, що поліція затримала ймовірного винуватця пожежі. Ним виявився житель будинку, який після розпиття алкогольних напоїв вирішив покурити та заснув, повідомляє 24 канал.

Сусіди, коли побачили дим, стукали йому у двері. Але чоловік не відчиняв. Тому було прийнято рішення виламати двері. Там вони побачили чоловіка у стані алкогольного сп’яніння та палаючу квартиру.

"Поспілкувавшись з чоловіком поліцейські встановили, що він вживав вдома алкогольні напої, після чого вирішив покурити на дивані та заснув. Розбудили його сусіди, коли квартира вже була у вогні", – повідомили у поліції.

Жителів квартир, які постраждали через пожежу в багатоповерхівці в Новій Каховці, відселять. Про це заявив голова Херсонської ОДА Юрій Гусєв в Facebook в неділю, 5 липня.
Масштабна пожежа в Новій Каховці
Пожежа охопила весь дах п'ятиповерхівки
25 рятувальників ліквідовувало пожежу дві години
Загальна площа пожежі склала близько 2 тисяч квадратних метрів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus