USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Масштабну пожежу на півночі Каліфорнії вдалося локалізувати

26 Листопада 2018 07:00
Пожежникам вдалось локалізувати масштабну пожежу на півночі Каліфорнії, яка призвела до загибелі щонайменше 85 людей. У неділю, 25 листопада, департамент лісового господарства та захисту від пожеж штату повідомив, що вогонь був взятий під контроль після декількох днів дощів, пише DW.

Зниклими безвісти через пожежу досі вважають 249 людей, повідомив шериф округу Б'ютт Корі Хонеа. Їхня кількість зменшується в результаті опрацювання списку: деякі з людей перебували в безпеці і не знали, що їх розшукують, передає агентство Reuters. Шериф повідомив також, що останки багатьох жертв можуть ніколи не знайти. Пожежа залишила в руїнах містечко Парадайс, в якому мешкало близько 27 тисяч людей, чверть з них - старші 65 років. Під час пожежі загинуло багато людей похилого віку.

На цьому тижні на півночі штату випало близько 5-8 сантиметрів опадів. Зараз тримається суха погода, але в наступні кілька днів очікуються опади до 13 сантиметрів. Це може ускладнити пошукові операції, оскільки існують ризики паводків та зсувів ґрунту.

Нагадаємо, 8 листопада на півночі американського штату Каліфорнія спалахнула масштабна лісова пожежа. Були евакуйовані десятки тисяч людей, проте не обійшлося без жертв. Вогонь знищив кілька тисяч будівель і наразі відомо про загибель 80 жителів штату. Лісові пожежі на півночі Каліфорнії визнали найбільш смертельними за останні 85 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus