USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Матч на снігу. Молодь «Волині» зіграла двосторонку

30 Січня 2014 16:39
Сьогодні у Теремному юніорський та молодіжний склад луцької «Волині» провели двосторонню гру. На засніженому полі «червоні» виграли у «білих» 1:0 (відзначився Форсюк). Гра з огляду на природні умови тривала два тайми по 30 хвилин, повідомили на офіційному сайті команди.

Цим матчем дубль «Волині» закінчує підготовку у Луцьку і від’їздить у п’ятницю 31 січня до Кам`яниці, що під Ужгородом, де тренуватиметься на штучному газоні готелю «Камелот».

Окрім усіх гравців молодіжного складу до Закарпаття поїдуть й виконавці із U-19: Байбула, Марчук, Прошак, Зінкевич, Форсюк, Дудік, Зінкевич.

Уранці 31 січня «молодіжка» виїздить на збір, а по дорозі зупиниться у Моршині, аби зіграти товариський матч із місцевою «Скалою». Початок гри о 14.00.

Вже на Закарпатті 2 лютого об 11.00 «Волинь» U-21 відіграє ще один спаринг - із «молодіжкою» «Говерли».

Крім того, спаринги «Волині» U-21 заплановані на 6, 9, 12, 14 лютого. Зокрема 14 лютого підопічні Олега Федюкова ще раз зустрінуться із «Скалою», цього разу вже повертаючись до Луцька. Про інших спаринг-партнерів лучан повідомимо пізніше.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus