USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Математик вивів формулу розлучення для сімейних пар

29 Березня 2009 16:00
Професор Оксфордського університету, математик Джеймс Мюррей навчився з високою точністю визначати міцність шлюбу, зокрема, розраховувати ймовірність розлучення. Про це 29 березня повідомляють «Волинські Новини».
Вчений правильно передбачив майбутнє 94% пар із 700, які погодилися взяти участь у дослідженні, повідомляє The Daily Telegraph. Згідно із методом Мюррея, потрібно записати 15-хвилинні бесіди між подружжям.
Протягом цього часу пара обговорює певне болюче питання – секс, гроші, відносини з родичами один одного. Всі репліки оцінюються за шкалою від – -4 до 4: позитивні бали присвоюють пропозиціям, у яких є участь, гумор, відчуття щастя, відповідно, агресивні або зневажливі фрази оцінюються низько.
Як інформує Корреспондент, до того ж, автор методу стверджує, що зневага – більш руйнівна властивість, ніж огида, гнів або печаль. Отримані дані Мюррей перевів у графічний вигляд, і якщо в одного із подружжя графік виявляється стійко негативним, то вчений пророкує неминуче розлучення.
Крім того, всі подружні пари Мюррей ділить на п’ять категорій. Найбільш надійні, на думку математика, ті шлюби, в яких обоє партнерів надають перевагу спільному досвіду перед індивідуальним.
Водночас, американські дослідники прийшли до висновку, що неблагополуччя в шлюбі істотно збільшує медичні витрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus