USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Матері військових-волинян вимагають допомоги

22 Липня 2014 21:00
Волиняни вирушають у зону АТО без змінного одягу, - стверджують матері військовослужбовців.

Жінка, яка відмовилася представитися, проте назвала себе матір'ю військовослужбовця, який несе службу в зоні АТО, повідомила, що її син вирушив на бойові навчання, але потрапив у Донецьк. Там він отримав лише один комплект одягу. Відтоді минуло чимало часу і досі юнак не отримав ані змінної уніформи, ані білизни.

«Я збираю посилку, щоб відправити одяг на зміну. Чим ви думаєте? Взяли дітей в армію в гумових шльопанцях. Я купила майку, дощовика, маски. А що ви купили тим дітям?», - обурено звернулася волинянка до депутатів.

Вона закликала підняти руки тих, чиї сини, зяті або онуки служать у зоні АТО. Таких серед депутатів не виявилося. Також вона вимагала повідомити, коли солдати отримають підтвердження того, що вони учасники бойових дій, а не перебувають на навчаннях. Голова Волиньради Валентин Вітер зазначив, що це не стосується компетенції облради.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Aндрій Показати IP 22 Липня 2014 22:53
Валентин Вітер зазначив: "...Це не стосується компетенції облради" ! Ось вам справжнє обличчя нових призначенців. Як рішення прийняти або відповідальність на себе взяти-вони не в компетенції. Тільки те і роблять що "стрілки" переводять. Єдине в чому облрада компетентна, так це в "дерибані" державних грошей.
лучанин Показати IP 23 Липня 2014 08:45
Цілком з вами згідна. Матерям треба кожний день приходити і заставляти вітра, гуся щось робити.
Українка Показати IP 23 Липня 2014 13:37
А зібрати сесію, знайти кошти і виділити їх на все саме необхідне для наших солдат також не в їх компетенції. А посаду свою отримати, то компетентні. Включити мозки мають і голова ОДА і облради зх заступниками, начальниками військоматів і вивчати ті нагальні питання в терміновому порядку і день і ніч.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus