USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Матерями-героїнями» стали одразу четверо Денисовець. Троє з них Надії

9 Лютого 2010 11:07
Президент Віктор Ющенко присвоїв почесні звання «Матерів-героїнь» та Золотою зіркою близько ста волинянок, які виховують п’ятеро і більше дітей.
«Матерями-гароїнями» стали мешканці переважно Шацького району. Згідно з президентським указом від 3 лютого, їх відзначено «за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку».
Примітно, що в селі Пульмо Шацького району почесного звання удостоїли п’ятьох родичок із однаковим прізвищем Шульга: Ганна виховує п’ятеро дітей, Єва – 6, Марія – 6, Ніна – п’ятеро, Юхимія – 6 дітей.
А в селі Світязь «матерями-героїнями» стали четверо однофамільців. Притім, троє з них Надії Денисовець. Скажімо, Надія Марківна та Надія Михайлівна виховують по п’ятеро дітей. А Надія Федорівна – семеро. Четверта Денисовець, але вже Єва ростить восьмеро діток.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ласковая Показати IP 9 Лютого 2010 18:00
Ого! Їхні діти що наслідки курортних романів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus