USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Матрац замість ліжка, бруд та розкидані речі: як живуть діти у «складних» сім'ях

5 Грудня 2020 15:25
Старший інспектор із ювенальної превенції Любомльського ВП ГУНП у Волинській області Яніна Соколюк спільно з поліцейськими офіцерами Головненської ОТГ Ігорем Мелюхом та Назарієм Гнатюком та працівниками служби у справах дітей Любомльської РДА та соціальним працівником Головненської ОТГ здійснили відвідування сімей з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Про це повідомляє Любомльський відділ поліції, передає ВолиньUA.

За результатами перевірки сім'ям надані консультації з питань соціальних виплат, наголошено на належному виконанні своїх батьківських обов’язків, проведено профілактичні бесіди щодо недопущення вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень стосовно дітей. Виявлено один факт ухилення від батьківських обов’язків, батьків притягнуто до адміністративної відповідальності, а саме за ст. 184 КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123456 Показати IP 5 Грудня 2020 18:59
Прибрати ср...ч їм мішають важкі обставини?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus