USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мати лучанки загинула на заробітках. Влада поможе повернути тіло на Батьківщину?

17 Лютого 2009 09:28
Із проханням виділити гроші на перевезення на Україну останків матері, яка померла з кордоном, до голови ОДА Миколи Романюка звернулася мешканка Луцька. Про це 16 лютого інформує репортер «Волинських Новин».
Молода лучанка просила Миколу Романюка посприяти з грошами, аби перевезти останки матері, яка померла, працюючи в Італії. За словами дівчини, повернення тіла матері на Батьківщину коштує 3,2 тисячі євро, а в неї таких грошей немає.
Пан Романюк, вислухавши юнку, зауважив, що рішення про виділення грошей повинна ухвалити сесія облради, яка відбудеться у березні. Окрім того, цьогоріч бюджет не може виділити більше, ніж 5 тисяч гривень. Проте лучанка погодилася й на такі гроші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
михаил Показати IP 19 Лютого 2009 12:46
вот она правда жизни......власть у нас никакая.......когда нужна реальная помощь....
михаил Показати IP 19 Лютого 2009 21:30
пусть выделят машину.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus