USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На місці пожежі знайшли тіло людини. Особа встановлюється

30 Жовтня 2017 11:31
У період з 28 по 29 жовтня в області трапилося 9 пожеж під час однієї з яких загинула людина.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Волинській області.

Загорання зафіксовані у Луцькому, Іваничівському, Ковельському та Камінь-Каширському районах, найчастішими причинами яких стали людська недбалість - 5 випадків, замикання електропроводки – 2, несправність пічного опалення -1.

28 жовтня о 04:08 надійшло повідомлення, що в селі Литовеж Іваничівського району на території дачного масиву «Прикордонник» в дерев’яному дачному будинку трапилася пожежа. На місце події о 04:33 прибули працівники 18-ї державної пожежно-рятувальної частини селища Іваничі, які о 04:58 ліквідували полум’я. На жаль, на місці пожежі виявлено рештки тіла людини – особа встановлюється. Ймовірна причина пожежі – встановлюється.

О 07:50 у селі Воля Любитівська Ковельського району зайнявся вогнем дерев’яний житловий будинок. За 15 хвилини на допомогу прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля, які загасили вогонь. Ймовірна причина пожежі – порушення правил експлуатації пічного опалення.

Також о 13:02 до служби порятунку надійшло повідомлення, що у місті Ковелі, у 3-х поверховому будинку горить однокімнатна квартира. На місце події у складі трьох відділень прибули працівники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини, які за 11 хвилин приборкали вогонь. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus