USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Maybach презентувала унікальний седан. ФОТО

19 Вересня 2011 18:08
Компанія-виробник люксових седанів Maybach збудувала унікальний седан, що отримав назву «125!» - як зрозуміло з назви, присвячений він черговому ювілею марки і покликаний демонструвати досягнення фахівців компанії в індивідуалізації своїх продуктів.
Про це інформує Gazeta.ua.
Унікальний Maybach забезпечили 20-дюймовими двокольоровими колісними дисками, а також унікальною решіткою радіатора. Заради цього довелося модернізувати і капот. Він став трохи вищим і набув більш чітких обрисів.

Інтер'єр «Maybach 125!» також отримав низку унікальних рис. У першу чергу виробник згадує логотип марки - подвійна М - вигравіруваний на центральному підлокітнику за допомогою лазера. Крім того, на шкірі, що обтягує кришку ящика рукавички, вишито підпис легендарного творця бренду Вільгельма Майбаха, а салон отримав нові контури підсвічування.

Колірна гамма інтер'єру складена з нових кольорів Tahiti Black і Patagonia Silver. У цих кольорах витримана шкіра, якою обшиті як крісла, так і деталі панелей. Декоративні вставки або виконані з сріблястого карбону, або пофарбовані чорним рояльним лаком.

Повідомляють також, що седани Maybach отримали низку нових опцій. У їх числі - розкішні крісла заднього ряду, які тепер доступні не тільки для довгобазних версій, 19-дюймовий стельовий монітор, нові стандарти мобільного зв'язку і доступу в інтернет, а також ще більш вишукані матеріали обробки. Оновився і список доступних кольорів кузова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дід Панас Показати IP 19 Вересня 2011 20:58
Лише віддалено нагадує Луаз. Але, як завжди, - китайська підробка... тому й коштує, певно, дешевше... Але нам, полішукам, і таке піде, мо пенсію дадуть, онуку куплю...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus