USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Майорітиме до перемоги: у центрі Нью-Йорка мер підняв український стяг

25 Березня 2022 01:24
Мер Нью-Йорка Ерік Адамс взяв участь у церемонії підняття американського та українського прапорів на Мангеттені – у центральному районі міста.

Адамс особисто підняв український прапор, пише Укрінформ.

У церемонії взяли участь генеральний консул України у Нью-Йорку Олексій Голубов, члени міської ради та мерії, конгресмени, представники української громади.

Адамс нагадав, що у Нью-Йорку проживає найбільше українців за межами України.

«Будь-який конфлікт, який розгортається у глобальному масштабі, розгортається й на вулицях Нью-Йорка. Бомби, які вибухають у Києві, розбивають наші серця тут, у Нью-Йорку, та по всій нашій країні», – зазначив він.
За словами мера, підняття прапора – це ще й «підняття енергії та духу українського народу, аби він знав, що ми з ним єдині».

Очільник Нью-Йорка підкреслив, що пишається стійкістю і духом українського народу, який протистоїть терористичним атакам та насильству і ніколи не здасться, захищаючи свою Батьківщину.
«Ми знаємо, що таке боротися за Батьківщину… І сьогодні ми єдині. Ми з вами. Ми – частина українського народу», – підсумував Адамс.
За словами міських посадовців, прапор майорітиме над Нью-Йорком до самої перемоги України у війні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus