USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Нью-Йорку впав вертоліт, загинуло п'ятеро осіб

12 Березня 2018 09:28
У протоку Іст-Рівер у Нью-Йорку впав вертоліт. У результаті аварії загинуло п'ятеро пасажирів. Пілоту гелікоптера вдалося врятуватися, інформує DW.

У результаті аварії вертольота в Нью-Йорку загинуло п'ять осіб, повідомили в понеділок, 12 березня, в поліції міста, інформує агенція AP. Пілот гелікоптера вижив та зміг самостійно з нього вибратися. Зараз він перебуває в лікарні.

Вертоліт Eurocopter AS350 впав в протоку Іст-Рівер ще напередодні ввечері. Свідки розповіли, що він раптово впав у воду і швидко потонув. На місці аварії працювали рятувальні катери та водолази.

Як інформує ТСН, за даними поліції, вертоліт був туристичний. Пасажири орендували його для фотосесії.

Причини аварії нині встановлює поліція. Очевидці ж кажуть, що перед падінням вертоліт сильно шумів, впав різко та почав тонути.

Екскурсійний вертоліт належить "Гелікоптерам Свободи". На своєму сайті компанія описує себе як "найбільший і найбільш досвідчений екскурсійний та чартерний сервіс вертольотів у Нью-Йорку". Про це передає CNN. Фірма має "парк із 10 найсучасніших вертольотів Airbus (колишній американський Eurcopter). Ми працюємо в бізнесі і безпечно літаємо вже понад 30 років".

Це вже третя катастрофа гелікоптера компанії за 11 років, зазначає WABC-TV. У липні 2007 року вертоліт, на борту якого було восьмеро людей, впав у річку Гудзон. Парамедик, який перебував на борту, допоміг усім врятуватися. А в серпні 2009-го над річкою Гудзон вертольот компанії зіштовхнувся з невеликим приватним літаком - загинули дев'ять людей. Тоді слідчі сказали, що гелікоптер летів надто високо.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus