USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Майору РФ за війну з Україною платять 550 доларів на місяць

2 Березня 2022 19:52
Знаєте, скільки отримують російські офіцери за війну в Україні? 60 тисяч рублів або 550 доларів на місяць. Саме в таку суму оцінює армія РФ життя своїх загарбників, а потім ще й кидає їх напризволяще.

Полонений окупант, майор Юрій Гречко з Нижнього Новгорода зізнався, що опинився на війні, щоб заробити грошей. Його мотивація – не перемога, а забезпечення своєї сім’ї, йдеться у відео СБУ.

Російський військовослужбовець пригадав: їх підняли о п’ятій ранку, сказали, що буде марш-кидок, до цього вони проходили навчання «Союзна рішучість-2022».

Полонений зізнався: коли потрапив до України, то відчув страх через те, що може загинути й більше не побачить рідних.

«Нас обстріляли відразу, як тільки ми відстали від колони», – сказав він. Як додав, він – штабний офіцер, а штабні офіцери не вбивають.
Відзначимо, що, за повідомленням Телеграм-каналу Верховної Ради України, Міноборони РФ буде виплачувати по 11 тисяч рублів (близько 50 доларів США) сім’ям загиблих в Україні російських солдатів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus