USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Майору з Волині, який пройшов пекло Іловайська, вручили державну відзнаку

27 Червня 2018 19:56
Народний депутат Ігор Гузь нагородив грамотою Верховної Ради Олександра Кондисюка - уродженця Нововолинська, майора Збройних Сил України, учасника Операції Об’єднаних Сил (раніше АТО – ред.), заступника військового комісара територіальної оборони Нововолинського об’єднаного районного військового комісаріату оперативного командування «Захід».

Вручення державної відзнаки «За заслуги перед Українським народом» відбулося 27 червня під час урочистих заходів у шахтарському місті до Дня Конституції України, інформує прес-служба народного депутата.

«Це людина, яка пройшла пекло в зоні АТО. Без сумніву, що кожен із нас повинен пам’ятати кожного бійця, який пройшов пекло. Пам’ятати для того, щоб ми сьогодні мали можливість відзначали День Конституції. Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав документ та доручив мені вручити», - зауважив Ігор Гузь, вітаючи Олександра Кондисюка з нагородою та усіх нововолинців з державним святом.

Олександр Анатолійович Кондисюк з 2000-го був на службі в 51-ій окремій механізованій бригаді. Захищав кордони України на Донбасі з квітня 2014 року. Був у самому пеклі боїв за Іловайськ. Потрапив у полон. Наприкінці 2014-го його звільнили. Після полону пішов одразу служити у військкомат.

Нині він міську спілку ветеранів АТО, захищає інтереси побратимів та опікується родинами загиблих Героїв. Активно співпрацює з громадською організацією «Незламні нововолинці». Разом з дружиною виховують троє дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus