USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Майже 16 кг золота, вилученого на «Ягодині», передали у державне сховище

14 Червня 2022 17:32
Волинська митниця довела до логічного завершення справу про порушення митних правил і передала до Державного сховища дорогоцінних металів і дорогоцінного каміння 15,6 кг золота, вилученого на митному посту «Ягодин».

Про це інформують на сторінці митниці.

Нагадаємо, вантаж, у складі якого були дорогоцінні метали у стані злитків, монет, ювелірних виробів та брухту, затримали 28 лютого 2021 року. Його намагалися вивезти у мікроавтобусі, що рухався смугою для громадян, які мають привілеї та імунітети, під виглядом дипломатичної пошти. Згодом експерти, дослідивши передане їм золото, оцінили його вартість у 20,5 млн грн.

Відповідно до рішення Любомльського районного суду, залишеного без змін під час апеляційного оскарження, усі предмети правопорушення загальною вартістю майже 27 млн грн, конфісковано у власність держави.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus