USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Майже три тисячі волинян не отримали субсидії

17 Жовтня 2015 14:43
Через неврегульовані законодавчі моменти майже три тисячі краян залишилися без можливості «залатати» діру в сімейному бюджеті. Причина цьому - недосконале законодавство, що й створило зайвий головний біль мешканцям Лесиного краю.

Під час розширеного засідання Антикризового енергетичного штабу за участю голів райдержадміністрацій, міських (міст обласного значення) голів у режимі відеоселектору вчора, 16-ого жовтня, в обласній раді директор департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Оксана Гобод прокоментувала ситуації, нарікаючи на законодавство.

«Формуючи списки пільговиків, ми дали понад 2800 відмов, вони були у зв’язку з не врегульованими законодавчими моментами. Спочатку рахували дохід сімʼї по тих, хто прописаний, а тепер по тих, хто там проживає фактично», - розповіла посадовець.

Зваживши на те, що зміни вже прийняли, Оксана Гобод радить тим, кому відмовили, повторно подати заяви.

Загалом, зі слів Гобод, на Волині отримують субсидії вже понад 100 тисяч сімей.

«До нас надійшло більше 97 тисяч звернень, також ми перерахували старих субсидій понад 27 тисяч. За останні два тижні ми охопили 13 тисяч нових заяв, в роботі ще 15 тисяч особових справ. Плануємо до кінця місяця завершити над ними роботу. Загалом, насьогодні вже охоплено 103 тисячі волинян, які мають субсидії», - розповіла пані Гобод.

Нагадаємо, для призначення субсидії декларується дохід за 2014 рік і до декларації не подаються жодні додаткові документи. За бажанням громадяни можуть задекларувати дохід за три місяці перед місяцем звернення за призначенням субсидії, але тоді обов’язково необхідно подати довідки про дохід за три місяці. Доходи беруться без урахування сплачених податків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2015 15:16
І це при спрощеній системі оформлення субсидії! А може в системі оформлення субсидії спростили відмову ії потенційним споживачам?
дев,яносто сім копій Показати IP 17 Жовтня 2015 16:25
.....на Волині отримують субсидії вже понад 100 тисяч сімей.Тільки ніхто не каже що велика частина цих субсидій нарахована в сумі до однієі гривні,жахлива система нарахування субсидій,знову обманули!
Анонім до дев,яносто сім копій Показати IP 18 Жовтня 2015 00:30
Численность населения Луцка по данным на 1 августа 2015 года составляет 213 999 постоянных жителя и 217 082 человек наличного населения. Поэтому, с учетом того, что субсидия выдается на семью, а семья в среднем состоит из трех человек, то со своей циферью ты малость загнул. Об остальном не сужу, так как не местный.
сафарі Показати IP 17 Жовтня 2015 18:37
А В ЛУЦЬКОМУ РАЙОНІ ЗАВАЛ!!!!!! просто морочать голову :почекайте , почекайте.....працівникі пупі?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus