USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Мажор», судимість за крадіжку та закладка наркотиків: що відомо про водія, який збив у Харкові двох дітей

12 Листопада 2021 09:14
У Харкові на пішохідному переході на перехресті проспекту Науки та вулиці Тобольської у четвер, 11 листопада, водій позашляховика Land Cruiser збив двох 13-річних підлітків, які переходили дорогу. Підозрюваного уже затримали правоохоронці.

ТСН.ua дізнався подробиці про чергову ДТП у Харкові.

У ДТП постраждали 13-річні хлопець та дівчина

ДТП сталась 11 листопада близько 15:20. Водій автомобіля на пішохідному переході збив двох 13-річних підлітків. Це – хлопець та дівчина. Одного із потерпілих водій протягнув ще кілька метрів і лише тоді зупинився.

Дітей у стані середньої тяжкості госпіталізували. За даними медиків, їхньому життю нічого не загрожує.

Водій міг бути під дією наркотиків

У поліції повідомили, що вони затримали підозрюваного у ДТП. Це – 34-річний чоловік, в якого уже є судимість.

«У травні 2021 року чоловік був засуджений на три роки позбавлення волі за скоєння крадіжки з випробувальним терміном на 1 рік», – повідомили у поліції.

За даними міністра МВС Дениса Монастирського, водій автомобіля на момент ДТП міг бути під дією наркотиків. Раніше його вже підозрювали у цьому, проте так і не покарали.

«Поліцейські підозрюють, що порушник перебував під дією психотропних або наркотичних речовин. Він раніше притягався до відповідальності за ст. 309 Кримінального кодексу – незаконне виробництво або зберігання наркотичних засобів, але чомусь рік тому справа була закрита та не дійшла до суду. Розберемося разом з прокуратурою до дрібниць, як так сталося», – написав міністр.

Шукав закладки та може бути сином чиновника

У мережі також опублікували відео, як нібито водій автомобіля, який вчинив ДТП, напередодні шукав «закладку» із наркотиками.
Також у харківських телеграм-каналах повідомляють, що водій автомобіля може бути сином високопоставленого місцевого чиновника. Як зазначає «Труха. Харків», підозрюваний у ДТП ніде не працював, проте користувався дорогим автомобілем. Сусіди чоловіка розповіли, що він часто дивно поводився.

Що загрожує винуватцеві ДТП

Харківська поліція відкрила провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Чоловікові загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
123 Показати IP 12 Листопада 2021 09:26
???
123 Показати IP 12 Листопада 2021 09:28
За даними міністра МВС Дениса Монастирського, водій автомобіля на момент ДТП міг бути під дією наркотиків. То мова не міністра МВС. Повідомляють, що водій автомобіля може бути сином високопоставленого місцевого чиновника. Людина вже затримана, а вони ще не знають хто він. У міністра більше піару, як розуміння своєї роботи. Де таємниця слідства.
микола Показати IP 12 Листопада 2021 11:57
Виріжте йому всі органи і дайте людям які хворіють!!!! І це буде всім урок!!!
Поляков до микола Показати IP 13 Листопада 2021 10:38
Та які там органи в наркота?! Після трансплантації в людини ломка почнеться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus