USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани гинуть у ДТП через алкоголь та наркотики

25 Березня 2015 13:45
Із початку 2015 року у Луцьку зареєстрували 27 ДТП, у яких гинули чи травмувалися люди.

Про це під час круглого столу щодо обговорення теми аварійності у Луцьку в управлінні ДАІ УМВС України у Волинській області повідомив начальник Луцького відділ Державтоінспекції УМВС Віктор Главічка.
З його слів, через аварії, що трапилися у обласному центрі з початку 2015 року, постраждало 43 людини. П’ятеро із них, на жаль, загинуло, а 38 – зазнали травм різної ступені важкості.

Як розповів Віктор Главічка, у порівнянянні із минулим роком цей показник зріс на 35%.

Загалом, з початку року у Луцьку облікували 192 ДТП, під час яких транспортні засоби отримали механічні ушкодження. Всього зареєстрували 387 учасників ДТП та 354 транспортні засоби, що мають те чи інше відношення до дорожніх інцидентів.
Окрім того, у Луцьку затримали 109 водіїв, які кермували транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння. Для порівняння, за такий же період часу у минулому році їх було 106. Варто додадати, що цьогоріч даішники «зловили» трьох водіїв, які сіли за кермо у стані наркотичного оп’яніння.

Щодо аварій на пішохідному переході, то у 2015 році з вини водіїв трапилось 9 таких ДТП, зокрема 6 із них - з вини пішоходів.

Під час ДТП на «зебрі» постраждало 11 осіб.
«Аварії траплялися переважно в лютому місяці. Люди закінчують роботу на підприємствах в темну пору доби, а водії, на жаль, не пропускали пішоходів на переходах, де вони мають беззаперечні переваги», - резюмував головний державтоінспектор міста.

.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучани Показати IP 25 Березня 2015 14:58
Бидло їздить пяними,бо впевненні ,що завжди можна відкупитися у даїшників.
авка Показати IP 25 Березня 2015 19:51
а чого б не пригубити соточку для настроюі не врубати класну музичку, закурити папіроску? не лізьте під колеса і повиймайте наушники з вух і з заду, бо коли водій сигналить то пішоходи не реагують, а раптом відмовили гальма? Але те стадо лізе, знає шо буде калікою але лізе, бо воно праве. От зараз соточку потягну і поїду прокатаюсь, ше якби дощ пішов. Люблю радувати калюжними хвилями луцьких пішоходів, Кароче, не лізьте під колеса, хоча, якшо захотілось в візочку кататись то лізьте. Діло ваше, я я не пропускав і пропускати не буду. Особливо класно ганяти по Волі після 3 ночі 170км, мусаров нема, стадо тоже ше спить, ваще кайф, тільки по трезвій.
мудрец до авка Показати IP 27 Березня 2015 10:06
Якійсб бред написав і тішишся...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus