USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мажоритарна система необхідна, щоб парламент чув українців, – Вячеслав Рубльов

6 Листопада 2017 15:44
Завдяки системі виборів народних депутатів на округах, люди мають можливість донести своє бачення розвитку країни до парламенту.

Про це заявив голова Волинського УКРОПу, депутат обласної ради Вячеслав Рубльов під час ток-шоу «Протилежний погляд».

Політик переконаний, що саме завдяки мажоритарній виборчій системі, мешканці населених пунктів того чи іншого виборчого округу можуть напряму розповісти про свої проблеми, поділитись ідеями і знатимуть, що їхню думку почують у Верховній Раді, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

«Якщо не буде людини, яка представлятиме певний округ, як в Києві почують простого українця? Мажоритарна система дає можливість наблизитися народному депутату до людей. Звісно, є прикрі випадки, коли за допомогою підкупу виборців депутат потрапляє у Верховну Раду і згадує про свій округ лише під час наступних виборів. З такими фактами потрібно боротись, проте чимало нардепів працюють на окрузі і доносять волю своїх виборців до уряду та парламенту», – заявив депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus