USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Медведєв розповів про створення «особливої зони» в Криму

31 Березня 2014 14:33
Прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що його уряд виступає за створення особливої економічної зони в Криму і підтримуватиме компанії та інвесторів, які інвестуватимуть в економіку анексованого півострова.

Про це пан Медведєв повідомив у Сімферополі під час розширеного засідання уряду Росії та керівництва Криму і Севастополя, - повідомляє «ВВС-Україна».

Зі слів російського прем'єра, компанії, що інвестуватимуть в Крим, можуть бути звільнені від частини податків.

Він також повідомив, що президент Росії Володимир Путін підписав укази про створення міністерства у справах Криму і про призначення на посаду очільника цього міністерства Олега Савельєва.

Дмитро Медведєв також сказав, що найближчим часом слід повністю збудувати силову структуру в Криму, щоб протидіяти "акціям націоналістів та екстремістів".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
правда Показати IP 31 Березня 2014 15:01
Якщо Росія зможе у Криму скоріше навести лад і підняти рівень життя ніж Україна в себе на материку, то ніколи не бачити Крим у складі України! Нічого особистого, це стверджують більшість різних експертів з усього світу!
Правдивіша правда Показати IP 31 Березня 2014 15:04
ніколи не кажи ніколи
Рад Показати IP 31 Березня 2014 15:06
Рад за крымчан
Анонім Показати IP 31 Березня 2014 15:33
Живуть родичі в Криму-у них все добре.Крим ніколи не буде українським.І росіяни там зроблять нормальний рівень як потрібно в курортних зонах.А майдауни про...ли Крим і ще й південний схід під питанням.
анонім Показати IP 31 Березня 2014 15:39
да-да нехай спочатку в росії бур"яни повикошують! говарити не мішки перикидати,час покаже,хочеться щоб скрізь і всі люди жили краще але сучасні політики не здатні дбати про народ і державу і пукін з медведьом це вже покозали за14 років влади результати нульові!
тебя почитать до анонім Показати IP 31 Березня 2014 15:47
тебя почитать, так можно подумать, что крым от россии в украину убежал, а не наоборот...:)
Анонім до анонім Показати IP 31 Березня 2014 16:40
РОСІЯНИ ЖИВУТЬ НАБАГАТО КРАЩЕ ЯК УКРАЇНЦІ ОСОБЛИВО ТІ РОСІЯНИ ХТО ПРАЦЮЄ І ХОЧЕ ПРАЦЮВАТИ.І ЗАРПЛАТИ І ПЕНСІЇ ДАЙ БОЖЕ.НЕМА ПОРІВНЯННЯ ІЗ ВУКРАЇНОЮ
Махновець Показати IP 31 Березня 2014 17:40
Зроблять,особливо коли туди з'їдеться весь російський кримінал разом з чеченцем Кадировим, а заодне і другу державну мову -чеченську!
анонім да анонім Показати IP 31 Березня 2014 19:55
це залежить від того що ти вважаєш за краще! в країні де колосальні запаси газу нафти золото дорогоцінного каміння,більшість населення живе за межою бідності і спивеється це хіба нормально,росія набагато більша за украіну і тому в цих маштобах здається що люди там живуть краще тому що чиновників і наближених до них більше,поки не подолають наші країни корупцію і не змінять нездарних чиновників які набивають свої кармани не буде нічого ніде хорошого!і тому нам потрібно рухатись в ЄВРОПУ .ф ще УКРАЇНА не має скільки земних ресурсів а живе не гірше за росію і росія нам заздрить і тому має постійно до нас діло! Всі ці пукіни медведеви хочуть вдовольнити свої амбіції об"єднавши пост радянскі країни вдіновит СССр і увійти в історію героями,а що скажіть було доброго в ссср що стало доброго після? нічого ,тому що країни розділились А мінталетет залишився однаковий тому тільки європейські правила і цінності можуть нам допомогти,хоча намучаться вони ще знами добре! І вкінці кінців якщо вам особисто краще в росії збирай чемодани і вперед! Вас жеш таках твердолобих меньше ,враховуйте цей факт!
тікітак Показати IP 31 Березня 2014 21:53
Ага - особлива 'зона строгого режима'.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus